Home › Over ons › Onze instructeurs

Onze instructeurs

 

Marc Beenen


Katrien Vandemeulebroecke


Bart Schoor

Rope Acces & veiligheidsspecialist; komt met touwen op plaatsen waar alle andere mogelijkheden ophouden. Draait al vele jaren mee in de buitensport. Heeft zijn kennis m.b.t. alpiene reddingstechnieken bij ons gelukkig nog nooit nodig gehad.

Matthijs Spruyt

Wereldreiziger, filmer, uitmuntend gastheer en natuurlijk ook zeer gepassioneerd buitensporter. ‘Kan niet’ is geen optie, sleept u overal doorheen. Op de fiets, op de rots of in een kajak.

Brecht De Meulenaer


Esmeralda de Vink

Begon jaren geleden als stagiaire CIOS bij ons en is inmiddels helemaal ingeburgerd op onze Belgische en Nederlandse locaties. Studeert nu aan de ALO en is altijd in een goede bui. Vindt het prachtig om kinderen te leren klimmen en kajakken en ze daarbij  over  eventuele angsten heen te helpen. ...

Johan Saraber

Duikinstructeur en expert in touwtechnieken. Trainer en coach.  Kan toevallig ook goed koken en kent de omgeving op zijn duimpje. Ga een gesprek aan over canyoning, en je zit voorlopig vast !

Rob de Vries

Vanaf zijn prilste jeugd buiten te vinden, reisde de hele wereld over, maar heeft een voorliefde voor Azië. In de Ardennen vindt u hem net zo gemakkelijk op het water, aan de rotsen als in het bos.

Ymke Lathouwers


Ton de Vries

Eigenaar van VenturiX en verantwoordelijk voor organisatie en  administratie. Toen hij nog maar nauwelijks kon lopen, is hij  begonnen met buitenspelen en is daar vervolgens nooit meer mee opgehouden. Groot liefhebber van kampvuur en een goed verhaal, al dan niet begeleid op gitaar.

Richard Dix

Nederbelg en Vriendelijke Reus. Woont en werkt al jaren in de Ardennen en kent het gebied als geen ander. Zeg nooit dat je in de grot ergens niet doorheen past, want als het hem lukt, lukt het iedereen. Wil je altijd wel even helpen.

Ton van Grondelle

Eigenaar van VenturiX,  verantwoordelijk voor verkoop en organisatie. Gastheer, kok, mountainbiker (in deze volgorde) en wordt helemaal gelukkig als de temperaturen onder nul raken en je buiten de gebaande paden kan skiën.

Michiel Hogenboom

Werkt al vele jaren bij VenturiX. Bleef na  zijn opleiding 'sportmanagement en ondernemen' voor ons werken, en   studeert nu aan de ALO ‘omdat  sporten nu éénmaal goed voor je is en te weinig mensen dat doen’. Ruwe bolster met héél blank pitje.

Hans van de Boomen


Arjan van der Roest


Marijke Wille

Verantwoordelijk voor de verkoop en planning van onze arrangementen. Geeft niet op totdat alles precies klopt zoals u het wilt. Klimmer, wintersporter en voelt zich als een vis in  het water òp het water.