Home › Reacties

Reacties van onze gasten

 

Down to earth en toch veel voeten (handen) van de vloer! VenturiX Outdoor is volledig te vertrouwen, regelen precies wat jij wilt, en zijn specialist op hun vakgebied. 

Hugo Meijs, Uithoorn


Deskundige, no-nonsense club op een handige en mooie locatie.

Barry Koperberg, Hilversum

 

De lunch was prima, gewoon lekkere broodjes en soep. Ik was erg tevreden over onze begeleider Niels. Leuke vent met veel kennis over de sport en het gebied. Hij had erg leuk contact met de groep. Hulde!
Ook was het gezellig om nog even een pils te drinken in jullie Outdoorbar. De groepsleden die al klaar waren konden nog naar de anderen kijken, erg leuk.
Het arrangement heeft mijn verwachtingen overtroffen. De hele groep heeft het erg naar de zin gehad! Ik zal anderen aanbevelen bij jullie op bezoek te gaan als ze iets actiefs willen doen in de Ardennen.

Bram van der Lans, Utrecht

 

Ons team-event voldeed voor de 2e keer weer volledig aan de verwachtingen, zelfs meer dan dat ! Een dikke 10. Zeer goed.

Nicoline Alting Siberg-Klein, Social Inc.

 

Betrouwbaar, gastvrij en mooie ambiance. Helemaal top!

Hanno Driesser, Den Bosch

Beste Ton,  Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de hele leuke dagen. De kinderen waren laaiend enthousiast en hebben, net als ons, enorm genoten van deze week. 
Groeten Theo, Karen, Jos, Edwin, Karin en Jan

SG de Triade 


Alles is conform afspraak verlopen en ook tijdens de uitvoering hebben wij al het persoonlijke contact als zeer plezierig en hulpvaardig ervaren. VenturiX Outdoor is  een organisatie waar je beslist mee in zee kan gaan.
Marjoleine Godin, Aviavox B.V.

 

Heel goed. Het huis was erg indrukwekkend en organisatie erg goed. Een zeer fijn bedrijf om mee samen te werken.      Ellen de Ridder, Online Marketing en Event Manager . Stern Auto B.V. - Mercedes-Benz


Nogmaals bedankt voor de zeer goede organisatie! Het feit dat heel wat collega's u persoonlijk kwamen bedanken zegt veel!!

Wim Laloo, Nevro Medical (12 pers)Prima, denken fantastisch mee. Veel goede ideeŽn. Niets is te veel om uit te zoeken. Alles was helemaal top in orde.

Karin Doeff, The Hospitality Group (60 pers.)

 

Super tevreden. Iedereen enthousiast. Ook na paar jaar is het gewoon weer een hele mooie belevenis!
Fam de Graaff, (10 pers.)

In de eerste instantie zochten we een bureau waar je een compleet pakket kunt afnemen, hier ging onze voorkeur naar uit. Dit, samen met het persoonlijke contact wat daar op volgde, heeft ons doen besluiten om voor VenturiX te kiezen. Het heeft de verwachtingen overtroffen. Een 10!!

Nicoline Alting Siberg-Klein, Social Inc. (22 pers.) 

 

Afgelopen weekend geweest samen met mijn zoontje Milan van 11 jaar, ik kan er maar 1 ding over zeggen en dat is dat het geweldig is. Vanaf minuut 1 alles super geregeld. Met Ton hadden we ook een super instructeur die zeer begripvol was als het met mijn zoontje niet helemaal ging en dus even over de angst drempel heen gepraat moest worden. Nogmaals dank je wel Ton en tot volgend jaar.
Marinus van Vulpen, Vader-Zoonweekend

 

Helder, flexibel, vriendelijk, ervaren. Zeer goed; voldeed volledig aan de verwachtingen.
Wouter de Vries, Gomarus College Groningen (45 personen)

 

VenturiX Outdoor is een betrouwbaar evenementen bureau waar het personeel kennis van zaken heeft. Daarnaast zijn ze gezellig in de omgang en weten ze de activiteiten op een leuke manier te begeleiden

Bart Snelders, Epe (9 personen)

 

Ons team-uitje was hartstikke leuk en voldeed zeker aan de verwachting ! Zeer goed.

L.da Silva, Hoens & Souren Keereweer Advocaten, Zoetermeer (21 personen)

 

Ton, Ik wilde je langs deze weg nog even bedanken voor de fantastische maaltijd die je verzorgd hebt onlangs in Ferrieres. Echt helemaal top! Martijn Vonck (27 pers.)


"Michiel heeft het allemaal prima geregeld. Had zeer goede uitleg (De beste en meest uitgebreide uitleg die we ooit gehad hebben) en een goed contact met de doelgroep die niet de makkelijkste is.. "

Monique Delissen, Juzt Jeugdzorg (8 personen)


"Het familie-uitje overtrof onze verwachting! Zowel de oudste deelnemer (68 jaar) als de jongste (9 jaar) konden beide zeer goed meekomen. Alles was prima in orde, niets werd aan het toeval overgelaten."
Fam. de Vries (20 personen)


"I had the time of my life - what an experience! thanks for looking after us so well."
Renu Snehi, Carlson Rezidor Hotel Group (35 personen)


"Wij waren op zoek naar een uitdagende outdooractiviteit en die hadden jullie te bieden! Het arrangement was boven verwachting. Iedereen deed voor het eerst mee aan een huskytocht. Wat een leuke vernieuwende activiteit en wat goed georganiseerd. Alle collega's (inclusief de mensen die vooraf niet stonden te trappelen) waren na afloop razend enthousiast over de middag."

M.van Groningen, Schipper Accountants (17 personen)

 

Het heeft de verwachtingen met een dikke 9 overtroffen; voor herhaling vatbaar !

Denise Garcia, (2 personen)

 

"Heel goede, leuke en professionele begeleiding door Rob en Pim. Zij maakten goed contact met zowel de kleinste deelnemers (6 jaar) als ook de oudste (80). "

Fam. Bakker (18 personen)

 

"Mooie activiteit. Enthousiast personeel aan telefoon. Wij hebben ontzettend genoten "

Jan Siert Reinders, Jeroen Bosch ziekenhuis, Secretariaat Tandheelkunde (30 personen)

 

"Voor ons was het een welkome verrassing dat we een tipi tent kregen ipv de koepeltent. Daarbij waren de bankjes en stretchers ook zeer welkom. De catering was ruim voldoende en goed geregeld. Ook de contacten met Theo en Michiel waren erg goed. Niet alleen leuke mensen maar ook vakkundig en lettend op veiligheid. Daarbij was Michiel praktisch altijd bereikbaar. Dank! "

Ron Lekkerkerker (2 personen)