Adventure arrangementen meerdaags

Toont alle 6 resultaten

 • Actieve gezinsvakantie Ardennen

  179.50 per persoon

  U overnacht vijf nachten in één van onze tipis en u sluit af met een nacht in een stoer bivak in ons eigen bos. Overdag gaan we er een paar keer op uit voor spannende outdooractiviteiten, maar u houdt tijd genoeg over om lekker te ontspannen, of voor toeristische bezoekjes in de weide omgeving.

  Bekijk deze activiteit
 • Actieve gezinsvakantie in de Ardennen met ingerichte tent

  224.75 per persoon

  Voor sportieve gezinnen is het lekker luxe kamperen in onze ingerichte lodgetenten op een kleine camping in de noordelijke Ardennen. Van hier uit onderneemt u diverse, spannende outdooractiviteiten of bezoekt u één van de vele leuke stadjes of andere bezienswaardigheden in de wijde omtrek.
  Tussendoor geniet u van de rust, de natuur en het goede Belgische leven.

  Bekijk deze activiteit
 • Ouder / Kind Weekend Ardennen

  182.50 per persoon

  Zin om even een weekend lekker in de natuur te verblijven en geheel Corona proof genieten van al het moois wat de Ardennen te bieden heeft ?
  Gedurende deze twee dagen gaan jullie allerlei stoere en spannende activiteiten ondernemen zoals klimmen/abseilen, boogschieten en een challengeparcours. Je slaapt zelfs één nacht in een heus bivak in het bos onder de sterren en maak je je eigen maaltijd op een kampvuur.

  Ons ouder-kindweekend staat in 2021 nu gepland voor:
  7-9 mei
  4-6 juni
  2-4 juli

  Mocht u echter zelf een groepje van minimaal 3 koppels kunnen samenstellen, dan nemen wij dat graag als uitgangspunt voor een extra te organiseren weekend. Wij vullen dat dan aan met andere gelijkgestemden.

  Bekijk deze activiteit
 • Actieve gezinsvakantie Slovenië

  285.00 per persoon

  De Sočavallei in het noord-westen van Slovenië is verrassend dichtbij, op nog geen 1200 km. van Utrecht of Antwerpen. Met het vliegtuig ben je er zo via Venetië, Trieste en natuurlijk de eigen hoofdstad Ljubljana. Gelegen tussen de Alpen en de Middellandse zee heeft het land een aangenaam klimaat en is het de droom van elke liefhebber van een actieve vakantie,van jong tot oud, van beginner tot ver gevorderd.

  Bij dit arrangement verblijft u op een prachtige camping, maar wij kunnen u desgewenst ook in een hotel onderbrengen.

  Bekijk deze activiteit
 • Stoere wildwaterweek Sočavalley in Slovenië

  829.00 per persoon

  Een Waanzinnige Wild Water Week op de mooiste rivier van Europa: de Soča ! Voor dit arrangement is een sportieve instelling en/of enige ervaring met wildwatervaren een pré …
  U verblijft in een hotel op basis van half pension.

  Bekijk deze activiteit
 • Bushcraft Ardennen

  225.00 per persoon

  In een weekend leer je de noodzakelijke vaardigheden om een verblijf in de vrije natuur met weinig middelen zo comfortabel mogelijk te maken. Denk aan het bouwen van een onderkomen en het maken van vuur. Verder ontdek je hoe je water veilig maakt om te drinken, eetbare planten te zoeken en komen zaken als EHBO en navigatie aan bod.

  Bekijk deze activiteit