Family Adventures in de Ardennen

De Belgische Ardennen zijn lekker dichtbij en staan garant voor een sportieve en spannende gezinsvakantie. Samen met gelijkgestemde andere gezinnen verblijft u op een mooie en natuurlijke accommodatie, en onderneemt u een aantal uitdagende outdooractiviteiten.

Toont alle 2 resultaten

 • Actief lang weekend Ardennen

  199.75 per persoon

  Ga van vrijdag t/m maandag op avontuur in de natuur van de Ardennen. Met het hele gezin of met je vrienden verschillende outdoor mogelijkheden beleven: klimmen, abseilen, challenge parcours en mountainbike. Onder professionele begeleiding er even helemaal uit! Vanuit een fraai gelegen natuurcamping aan de Ourthe beleef je samen met andere gelijkgestemden een fraai lang weekend!

  Prijzen vanaf:
  2 personen: vanaf 424,75 euro p.p
  3 personen: vanaf 312,25 euro p.p
  4 personen: vanaf 256,00 euro p.p
  5 personen: vanaf 222,25 euro p.p
  6 personen: vanaf 199,75 euro p.p

  Bekijk deze activiteit
 • Ouder-Kind Weekend Ardennen

  194.15 per persoon

  Zin om even een weekend lekker in de natuur te verblijven en genieten van al het moois wat de Ardennen te bieden heeft? Gedurende deze twee dagen gaan jullie allerlei stoere en spannende activiteiten ondernemen zoals klimmen/abseilen, boogschieten en een challengeparcours. Je slaapt zelfs één nacht in een heus bivak in het bos onder de sterren en maak je je eigen maaltijd op een kampvuur.

  Mocht u echter zelf een groepje van minimaal 3 koppels kunnen samenstellen, dan nemen wij dat graag als uitgangspunt voor een extra te organiseren weekend. Wij vullen dat dan aan met andere gelijkgestemden. Enne, vaders en zonen, moeders en dochters, of éénder welke combinatie; jullie zijn allemaal welkom!

  De ouder-kind weekenden in 2024 vinden plaats op:
  – 12 april t/m 14 april
  – 24 mei t/m 26 mei
  – 07 juni t/m 09 juni
  – 19 juli t/m 21 juli
  – 16 augustus t/m 18 augustus

  Bekijk deze activiteit