Family Adventures in de Ardennen

De Belgische Ardennen zijn lekker dichtbij en staan garant voor een sportieve en spannende gezinsvakantie. Samen met gelijkgestemde andere gezinnen verblijft u op een mooie en natuurlijke accommodatie, en onderneemt u een aantal uitdagende outdooractiviteiten.

Toont alle 3 resultaten

 • Actieve glamping gezinsvakantie Ardennen 6 dagen

  286.45 per persoon

  4 personen € 286,45 per persoon
  5 personen € 254,00 per persoon
  6 personen € 231,85 per persoon

  Voor sportieve gezinnen is het lekker luxe kamperen in onze luxueuze safaritenten op een kleine camping in de noordelijke Ardennen, pal aan de rivier de Ourthe. Van hier uit onderneemt u diverse, spannende outdooractiviteiten of bezoekt u één van de vele leuke stadjes of andere bezienswaardigheden in de wijde omtrek.
  Tussendoor geniet u van de rust, de natuur en het goede Belgische leven.

  Nog maar enkele plaatsen per vertrekdata beschikbaar!

  Bekijk deze activiteit
 • 5 daagse Glamping Family adventure Ardennen ( groepsreis)

  335.00 per persoon

  4 personen € 335,00 p.p.
  5 personen € 310,00 p.p
  6 personen € 290,00 p.p.

  Ga op avontuur in de natuur van de Ardennen. Met het hele gezin proeven van verschillende outdoor mogelijkheden: klimmen, abseilen, challenge parcours en speleologie. Onder professionele begeleiding er even helemaal uit! Vanuit een fraai gelegen natuurcamping aan de Ourthe beleef je samen met andere gezinnen een geweldige midweek.

  Nog maar enkele vertrekdata beschikbaar!

  Bekijk deze activiteit
 • Ouder / Kind Weekend Ardennen

  175.00 per persoon

  Zin om even een weekend lekker in de natuur te verblijven en geheel Corona proof genieten van al het moois wat de Ardennen te bieden heeft ?
  Gedurende deze twee dagen gaan jullie allerlei stoere en spannende activiteiten ondernemen zoals klimmen/abseilen, boogschieten en een challengeparcours. Je slaapt zelfs één nacht in een heus bivak in het bos onder de sterren en maak je je eigen maaltijd op een kampvuur.

  Ons ouder-kindweekend staat in 2021 nu gepland voor:
  4-6 juni
  2-4 juli ( volgeboekt)

  Mocht u echter zelf een groepje van minimaal 3 koppels kunnen samenstellen, dan nemen wij dat graag als uitgangspunt voor een extra te organiseren weekend. Wij vullen dat dan aan met andere gelijkgestemden.

  Bekijk deze activiteit