Mountainbiken in de Belgische Ardennen èn in Nederland

De Belgische Ardennen vormen het ideale landschap voor een prachtige mountainbiketocht. Bij ons kunt u een begeleide tocht maken met één van onze ervaren instructeurs, of u kunt een mountainbike huren en na een gedegen uitleg zelfstandig op pad gaan.

Onze routes volgen zo min mogelijk asfalt. Wij gaan op zoek naar mooie bospaden, onverharde landwegen, spannende singletracks en uitdagende klimmetjes. Je hoeft daarvoor geen superatleet te zijn, of ervaring te hebben, maar het helpt wel als je een klein beetje fit bent en in ieder geval goede zin hebt!

Afhankelijk van het seizoen, zijn wij met onze fietsen ook te vinden in Nederland, en in Slovenië.

Toont alle 5 resultaten

 • Mountainbikeverhuur Breda – Dorst

  18.00 per persoon

  Heb je altijd al eens willen mountainbiken, maar heb je zelf geen goede fiets ? Huur dan nu één van onze Conway – mountainbikes, gedurende 3 uur, en ontdek de prachtige tracks in de bossen bij Breda. Zo kan je op ontspannen wijze kennismaken met deze prachtige sport, en wellicht in een vervolgstap eens bij ons in de Ardennen komen fietsen……
  Klik door naar de pagina om online te reserveren.

  Bekijk deze activiteit
 • Mountainbikeclinic voor beginners Breda – Dorst

  32.50 per persoon

  Mountainbiken is een prachtige sport, en als je de basistechnieken goed beheerst, beleef je er des te meer plezier aan. In een paar uur leren wij je hoe je op de juiste wijze met de fiets omgaat, en hoe je het beste en veilig een route kunt rijden. We werken met groepjes van maximaal 3 personen en één instructeur. Je krijgt dus veel persoonlijke aandacht. Dit programma gaat door met minimaal 2 personen, en als u doorgaat naar de pagina, kunt u daar online boeken.

  Bekijk deze activiteit
 • Mountainbike GPS tocht 1/2 dag Ardennen

  24.75 per persoon

  U huurt een moderne Conway mountainbike met op het stuur een GPS toestel met daarin een aantal mooie, voorgeprogrammeerde routes. Samen met onze instructeur zoekt u een geschikt parcours uit, en na een grondige instructie gaat u zelfstandig op pad.

  Voor de sportievelingen hebben we ook een dagprogramma.

  Bekijk deze activiteit
 • Mountainbike GPS tocht hele dag

  36.00 per persoon

  Dit is voor de sportievelingen; een hele dag heuvel op en heuvel af, door bossen, weilanden en over spannende singletracks. Schoon blijven is geen optie. Inclusief onvergetelijke ervaring!

  Bekijk deze activiteit
 • Mountainbiken met instructeur

  32.50 per persoon

  Op geveerde mountainbikes gaan we fietsen door bos, heuvels en modder. Onze instructeur weet de mooiste routes met leuke klimmetjes en fantastische afdalingen. Het asfalt proberen we zo veel mogelijk te vermijden.Een activiteit waarbij men vaak niet schoon blijft maar dat hoort erbij. Iedereen krijgt verplicht een helm op. De snelheid en lengte van de tocht worden afgestemd op de deelnemers.

  Deze activiteit kunt u (vanaf 8 personen) direct online boeken en betalen.
  Wilt u een uitgebreider arrangement ? Voeg dan toe aan ‘mijn activiteiten’.

  Bekijk deze activiteit