Mountainbiken

De Belgische Ardennen vormen het ideale landschap voor een prachtige mountainbiketocht. Bij ons kunt u een begeleide tocht maken met één van onze ervaren instructeurs, of u kunt een mountainbike huren en na een gedegen uitleg zelfstandig op pad gaan.

Toont alle 4 resultaten

 • Mountainbike GPS tocht 1/2 dag

  24.75 per persoon

  U huurt een moderne Conway mountainbike met op het stuur een GPS toestel met daarin een aantal mooie, voorgeprogrammeerde routes. Samen met onze instructeur zoekt u een geschikt parcours uit, en na een grondige instructie gaat u zelfstandig op pad.

  Voor de sportievelingen hebben we ook een dagprogramma.

  Bekijk deze activiteit
 • Mountainbike GPS tocht hele dag

  36.00 per persoon

  Dit is voor de sportievelingen; een hele dag heuvel op en heuvel af, door bossen, weilanden en over spannende singletracks. Schoon blijven is geen optie. Inclusief onvergetelijke ervaring!

  Bekijk deze activiteit
 • Mountainbiken met instructeur

  32.50 per persoon

  Op geveerde mountainbikes gaan we fietsen door bos, heuvels en modder. Onze instructeur weet de mooiste routes met leuke klimmetjes en fantastische afdalingen. Het asfalt proberen we zo veel mogelijk te vermijden.Een activiteit waarbij men vaak niet schoon blijft maar dat hoort erbij. Iedereen krijgt verplicht een helm op. De snelheid en lengte van de tocht worden afgestemd op de deelnemers.

  Onder aan deze pagina kunt u deze activiteit vanaf 8 personen direct online boeken en betalen.
  Wilt u een uitgebreider arrangement ? Voeg dan toe aan ‘mijn activiteiten’.

  Bekijk deze activiteit
 • Mountainbikeverhuur Breda – Dorst

  18.00 per persoon

  DEZE ACTIVITEIT KAN JE ONDERAAN DEZE PAGINA ONLINE RESERVEREN

  Heb je altijd al eens willen mountainbiken, maar heb je zelf geen goede fiets ? Huur dan nu één van onze Conway – mountainbikes, gedurende 2 1/2 uur, en ontdek de prachtige tracks in de bossen bij Breda. Zo kan je op ontspannen wijze kennismaken met deze prachtige sport, en wellicht in een vervolgstap eens bij ons in de Ardennen komen fietsen……

  Bekijk deze activiteit