Schoolreis

Onze ideeën over uw schoolreis of werkweek naar de Ardennen

Sinds 1994 hebben wij al menig schoolreis en werkweek voor het middelbaar onderwijs, maar ook voor het HBO en WO naar de Ardennen mogen organiseren. Ons handelsmerk daarbij is als vanouds dat wij met kleine groepen werken en in de vrije natuur. Onze instructeurs zijn allen goed opgeleide en vakvolwassen professionals, en bij ons treft u dus geen onervaren stagiaires voor de groep.

De outdoor activiteiten worden zo authentiek mogelijk aangeboden. Uw leerlingen leren dus echt klimmen, kanoën, kajakken, mountainbiken en zo verder. Thema’s die op school worden behandeld, bijvoorbeeld over geologie, biologie, sport en bewegen, voedingsleer, samenwerken en communicatie nemen wij graag over in onze instructie en uitleg.

Complete arrangementen of maatwerk

Op de volgende pagina’s vindt u een aantal kant- en klare arrangementen voor 2, 3 of 4 dagen. Maatwerk is echter ook mogelijk, bijvoorbeeld een activiteit als tussenstop op een schoolreis met de bus naar Frankrijk. U kunt hiervoor altijd bellen of mailen met één van onze Ardennen-specialisten.