Aanbieding: Zeer luxe groepsaccommodatie in Vielsalm 12-50 personen.

Voor zakelijke doeleinden of met familie en vrienden, compleet verzorgd met catering op maat en winterse activiteiten

Aanbieding: Zeer luxe groepsaccommodatie in Vielsalm 12-50 personen.

per persoon

Winteraanbieding; geldig tot 31 maart 2020

In het hart van de Belgische Ardennen, op korte afstand van de ski- en langlaufpistes van de Baraque Fraiture, heeft u in het gezellige dorpje Vielsalm de beschikking over één van de meest luxueuze groepsaccommodaties die hier te vinden zijn. Naar wens huurt u één of meerdere gebouwen van deze voormalige officierskazerne.
Alle kamers (2-persoons) zijn voorzien van eigen, luxe sanitair en u heeft de beschikking over diverse gemeenschappelijke verblijfsruimten met o.a. een magistrale open haard, een bar, een professionele keuken en -last but not least- een heerlijk wellness centre.
Voor een zakelijk verblijf kunt u rekenen op uitgebreide vergadervoorzieningen.

Uw arrangement wordt volledig op maat afgestemd met passende catering en sportieve en recreatieve outdooractiviteiten voor teambuilding, bedrijfstraining of gewoon voor de fun. De kosten moeten we hierdoor dan wel speciaal voor u op een rijtje zetten.

Beschrijving

De gebouwen en het terrein

Op het terrein staan drie gebouwen, met meer dan vijfentwintig kamers. Er is een riante woonkamer met bar. Er zijn twee eetzalen, een professionele keuken en een spa. Het Domaine des Officiers is een 3 hectare groot ommuurd terrein voorzien van alle comfort voor grote groepen die op zoek zijn naar een bijzonder verblijf. Met volledige privacy.

Comfortabele kamers

Alle slaapkamers zijn elegant ingericht met ruimte genoeg voor twee personen. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. De kamers zijn bovendien voorzien van Wi-Fi, comfortabele COCO-MAT bedden en luxe bedlinnen. Dat garandeert een heerlijke nachtrust.

Het gevoel van thuis

De grote woonkamer van het Domaine is een heerlijke plek waar je met het volledige gezelschap samen kunt zijn. Knus rondom de grote open haard of gezellig met een borrel in de hand aan de bar. Teruggetrokken een boek lezen op de vide of beneden een potje dart spelen. Ieder voelt zich op z’n eigen manier op z’n gemak.

Binnen en buiten

Achter het hoofdgebouw bevindt zich een uitgestrekte tuin. Het ruime terras is de perfecte plek om rustig bij te komen. Of heerlijk te lunchen. Maar ook voor de actieve gasten is er plaats. Op de tennisbaan kunnen sportievelingen zich uitleven. Er is een tafeltennistafel voor de liefhebbers. De binnenplaats is een logische plek voor informele bijeenkomsten. Kinderen vermaken zich in de boomhut of op de trampoline. Rond het kampvuur verhalen vertellen is een perfecte manier om de dag af te sluiten.

Gezamenlijk eten en drinken

Van buitenlucht krijg je trek. Het Domaine heeft alles in huis om daarin te voorzien. In de professionele keuken kunt u zelf koken. Of door een al even professionele chef een feestelijk diner klaar laten maken. Vanzelfsprekend is alles aanwezig om vervolgens in de ruime eetzaal te dineren.

Ontspannen in een privé spa

Om even helemaal bij te komen kunnen onze gasten gebruik maken van onze uitgebreide spa ruimte. Voorzien van een ruime sauna, een 10-persoons whirlpool en een relaxruimte is dit de plek om even helemaal niks te doen. Op verzoek kan er ook een masseur worden geboekt die u en uw gasten met een stevige Shiatsu massage of aromatherapie een oppepper geeft.

Zalen

In de diverse gebouwen van het Domaine bevinden zich meerdere zalen. Sommige lenen zich bij uitstek voor zakelijke bijeenkomsten. Andere zijn uitermate geschikt om met familie en vrienden iets te vieren.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.