B&B Petit Chateau Les Tourelles

Verkozen tot beste bed & breakfast in België

B&B Petit Chateau Les Tourelles

per persoon

Het Bed and Breakfast Petit Chateau Les Tourelles ligt aan de rivier de Ourthe, in het Ardense dorpje Rivage. Ondanks de prachtige, klassieke uitstraling beschikt het over alle moderne faciliteiten. Het is hier prima vertoeven, of u nu in het weekend komt ontspannen, of door de weeks wilt vergaderen.

Alle 5 de hotelkamers hebben een dvd-speler, een kabel-tv en bedden met boxspringmatrassen. Ze zijn allemaal ingericht in warme kleuren en hebben houten vloeren en een heerlijke zithoek.

Bovendien bevindt u zich hier op slechts 5 minuutjes rijden van de VenturiX – locaties.

Beschrijving

Gastheerschap met een G

Gelijk bij binnenkomst overvalt het welkom u als een warme deken. Niet voor niets werd het Petit Chateau Les Tourelles verkozen tot beste B&B van België.

Oase langs de Ourthe

De grote tuin met buitenzwembad loopt door tot aan de rivier. Hier hoeft u even helemaal niets, maar als u wilt, kunt u hier van alles.

Zakelijk of privé

Voor zakelijke gasten beschikt Les Tourelles tevens over een vergaderruimte en uiteraard is er goede WIFI aanwezig

Het Petit Chateau Les Tourelles is in zijn geheel te huur, maar u kunt er ook terecht voor 1 of 2 luxe hotelkamers.

Ingeval u met het openbaar vervoer reist, het B&B bevindt zich praktisch tegenover het kleine stationnetje van Rivage, waar u binnen 15 minuten vanaf Luik arriveert.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.