Actieve gezinsvakantie in de Ardennen met ingerichte tent

U verblijft op een gezellige gezinscamping, direct aan de rivier de Ourthe

Actieve gezinsvakantie in de Ardennen met ingerichte tent

224.75 per persoon

Voor sportieve gezinnen is het lekker luxe kamperen in onze ingerichte lodgetenten op een kleine camping in de noordelijke Ardennen. Van hier uit onderneemt u diverse, spannende outdooractiviteiten of bezoekt u één van de vele leuke stadjes of andere bezienswaardigheden in de wijde omtrek.
Tussendoor geniet u van de rust, de natuur en het goede Belgische leven.

Aantal personen:

Beschrijving

De camping

Onze camping is rustig gelegen aan een doodlopende weg, in een klein dorpje langs de Ourthe tussen Luik en het gezellige Durbuy. Hier plaatsen wij een mooie lodgetent met comfortabele bedden voor de ouders, en direct ernaast een stoere tipi met goede matrassen voor de kinderen.

U treft hier geen stacaravans, animatieteams en luidruchtige toestanden. Onze bezoekers komen echt om te genieten van de natuur en de heerlijke buitenlucht.

Uw kinderen treffen snel genoeg leeftijdgenootjes waarmee ze een balletje kunnen trappen, zwemmen in de rivier, etc. Vuurtjes maken bij de tent is onder voorwaarden toegestaan, 2 dagen per week, tenzij de overheid dit bij langdurige droogte verbiedt.

Onze outdooractiviteiten

In kleine groepjes, en niet ver van de camping,  beschikken wij over meerdere oude steengroeves in een groot bos waar u in ieder geval gaat klimmen en abseilen,  u doet ons challengeparcours,  en afhankelijk van uw gezinssamenstelling en de waterstanden gaat u kajakken, mountainbiken of doet u een schiet3kamp. In overleg is veel mogelijk.

Extraatjes

In het arrangement zijn 4 activiteiten inclusief, maar het staat u vrij om ter plaatse nog één en ander bij te boeken. Zo kunnen de kinderen nog meedoen aan een stoere bivakovernachting in ons eigen bos (en hebben de ouders dus een avondje vrij), kunt u pizza’s bakken op houtvuur of meedoen aan een barbecue bij onze outdoorbar.

De tenten

In de lodgetent staan 2 comfortabele bedden en in de tipi leggen wij 2 prima matrassen neer. hoofdkussens zijn aanwezig, maar verder beddengoed en/of slaapzakken moet u zelf meenemen.

U heeft uw eigen tuinmeubilair, verlichting en elektriciteit, koelkastje, een waterkoker en koffiezetapparaat. Verder zorgen wij voor voldoende keukengerei en serviesgoed. Als u iets uitgebreider wilt koken, kunt u zelf een kleine campingkeuken meenemen, of natuurlijk lekker barbecueën.

Het spreekt in deze tijd voor zich dat alles tussentijds grondig wordt gedesinfecteerd.

Op de camping is een speelveld, een gezellige caféetje met terras waar u een aangenaam assortiment aan Belgische bieren,  heerlijke pizza’s en snackjes kunt kopen. Uiteraard is er WIFI, voldoend parkeerruimte en we spreken Nederlands, Frans en Engels.

U kunt dit arrangement boeken van 10 juli tot en met 22 augustus.

Inclusief:

  • 4 overnachtingen in een ingerichte tent, volgens omschrijving (een langer verblijf is mogelijk)
  • 4 outdooractiviteiten van steeds een halve dag, inclusief alle benodigde materialen
  • Nederlandstalige instructeurs (we spreken in ieder geval ook Engels, en soms Frans)
  • Welkomstdrankje
  • Toeristenbelasting
  • Een borg van €300,- welke u na afloop teruggestort krijgt als onze materialen netjes worden achtergelaten.

 

Exclusief:

  • Heen- en terugreis naar België
  • Maaltijden en dranken
  • Verzekeringen

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.