Actieve glamping gezinsvakantie Ardennen 6 dagen

Combineer een comfortabel verblijf met spannende outdooractiviteiten

Actieve glamping gezinsvakantie Ardennen 6 dagen

286.45 per persoon

4 personen € 286,45 per persoon
5 personen € 254,00 per persoon
6 personen € 231,85 per persoon

Voor sportieve gezinnen is het lekker luxe kamperen in onze luxueuze safaritenten op een kleine camping in de noordelijke Ardennen, pal aan de rivier de Ourthe. Van hier uit onderneemt u diverse, spannende outdooractiviteiten of bezoekt u één van de vele leuke stadjes of andere bezienswaardigheden in de wijde omtrek.
Tussendoor geniet u van de rust, de natuur en het goede Belgische leven.

Nog maar enkele plaatsen per vertrekdata beschikbaar!

Aantal personen:

Beschrijving

Glamping

Eigenlijk mag dit geen tent meer heten, met zoveel gemak en met de prachtige robuuste, steigerhouten inrichting.

De safaritent heeft een binnenruimte van 35 m2 en stahoogte in de hele tent. Het terras voor de tent beschikt over een royale luifel van 2 meter en deze tent beschikt over een eigen toilet en stromend water. Ideaal voor diegene die op zoek is naar de ultieme Glamping ervaring.

De Safaritent is ingericht met 2 slaapvertrekken met bedden, dekbedden/kussens, een ingerichte keuken, koelkast, luxe meubilair zoals een steigerhouten loungeset, een grote tafel met banken en een privé toilet. ( enkele tenten hebben geen eigen toilet )

Het spreekt in deze tijd voor zich dat alles tussentijds grondig wordt gedesinfecteerd.

Op de camping is een speelveld, een gezellige caféetje met terras waar u een aangenaam assortiment aan Belgische bieren, snackjes en heerlijke maaltijden kunt kopen. Uiteraard is er WIFI, voldoend parkeerruimte en we spreken Nederlands, Frans en Engels.

Op de volgende startdata hebben we nog enkele plaatsen beschikbaar:

30 juli, 4, 9 en 22 augustus

NB: op 14 en 18 augustus hebben wij nog ruimte bij onze 5-daagse groepsreis, in dezelfde tenten met een iets ander programma.

Inclusief:

  • 5 overnachtingen in een ingerichte tent, volgens omschrijving (een langer verblijf is soms mogelijk)
  • Beddengoed
  • 4 outdooractiviteiten van steeds een halve dag, inclusief alle benodigde materialen
  • Nederlandstalige instructeurs (we spreken in ieder geval ook Engels, en soms Frans)
  • Toeristenbelasting

 

Exclusief:

  • Heen- en terugreis naar België
  • Maaltijden en dranken
  • Verzekeringen
  • Een borg van €300,- welke u na afloop teruggestort krijgt als onze materialen netjes worden achtergelaten.

De camping

Onze camping is rustig gelegen aan een doodlopende weg, in een klein dorpje langs de Ourthe tussen Luik en het gezellige Durbuy. Hier plaatsen wij een mooie safaritent waar u zeer comfortabel met 4 – 6 personen kunt verblijven.

U treft hier veelal gelijkgestemden, en geen animatieteams of luidruchtige toestanden. Onze bezoekers komen echt om te genieten van de natuur en de heerlijke buitenlucht.

Uw kinderen treffen snel genoeg leeftijdgenootjes waarmee ze een balletje kunnen trappen, zwemmen in de rivier, etc. Vuurtjes maken bij de tent is onder voorwaarden toegestaan.

Onze outdooractiviteiten

In kleine groepjes, en niet ver van de camping,  beschikken wij over meerdere oude steengroeves in een groot bos waar u in ieder geval gaat klimmen en abseilen,  u doet ons challengeparcours,  en afhankelijk van uw gezinssamenstelling en de waterstanden gaat u kajakken, mountainbiken of doet u een schiet3kamp. In overleg is veel mogelijk.

Extraatjes

In het arrangement zijn 4 activiteiten inclusief, maar het staat u vrij om ter plaatse nog één en ander bij te boeken. Zo kunnen de kinderen nog meedoen aan een stoere bivakovernachting in ons eigen bos (en hebben de ouders dus een avondje vrij), kunt u pizza’s bakken op houtvuur of meedoen aan een barbecue bij onze outdoorbar.

Reacties van onze gasten

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.