Chateau Presseux, 54 personen

Prachtig, vrijliggend domein met uitzicht over de omliggende heuvels

Chateau Presseux, 54 personen

per persoon

Eén van de prachtigste accommodaties in de wijde omgeving. Chateau Presseux ademt de sfeer van zijn rijke geschiedenis en is nog geheel in stijl gebleven en gerenoveerd. Het Kasteel ligt op korte afstand van de activiteitenlocaties!

Prijs vanaf; afhankelijk van seizoen, aantal personen en aantal nachten

Beschrijving

Grote diversiteit aan kamers en salons

Het gehele kasteel met bijbehorend Koetshuys heeft 24 slaapkamers en 20 badkamers. Daarnaast heeft u de beschikking over diverse salons en woonkamers, allen met smaak gedecoreerd. Hierdoor heeft u voor elke zakelijke of informele gelegenheid de juiste ruimte tot uw beschikking.

Overige voorzieningen

Zowel het chateau als het Koetshuys beschikken over een goed uitgeruste keuken. Op het landgoed treft u een privéparkeerplaats en een ruime tuin in een parkachtige omgeving.

Uiteraard is er overal WIFI.

De prijs is afhankelijk van het seizoen, en de huurperiode. U betaalt ter plaatse een borg waarmee de bijkomende kosten voor energie, water, toeristenbelasting en schoonmaak worden verrekend.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.