Huskie sleeȅn

Huskie sleeȅn

48.95 per persoon

Ervaar de oerkracht van een span huskies in de winterse Ardennen. Op een slee, of op een step leer je de fijne kneepjes van het zg. mushen en kom je er achter dat het niet alleen vermoeiend is voor de honden,

Aantal personen:

Beschrijving

Workshop huskie sleeȅn

We werken voor deze workshop op een klein parcours. u krijgt uitleg over de honden en het materiaal van onze mushers en vervolgens maakt u beurtelings een aantal rondes. Ook mag u helpen de honden te verzorgen.

 

Huskie-steppen

Geen sneeuw ?? Geen nood ! Ervaar de oerkracht van deze magnifieke dieren op wieltjes. Dat kan in je eentje op de step, of met de musher op de ‘dogcart’, Ook op wieltjes dus…. Minimale groepsgrootte 15 personen, en de temperatuur mag niet ver boven de 12 graden komen.

Locatie

Voor deze activiteit zijn we niet direct aan een bepaald gebied gebonden. We hebben een geschikt parcours nodig, waar, ingeval er geen sneeuw ligt, er een zachte ondergrond is om de pootjes van de honden niet te beschadigen. Grind en steentjes zijn uit den boze.

In de wintermaanden heeft u op de Hoge Venen, het natuurpark in het oosten van de Ardennen, de meeste kans op voldoende sneeuw, waarbij we uitgaan van minimaal 25 cm.

Ook geschikt voor kinderen

Het roedel waarmee wij werken is groot  genoeg om ook voor kinderen de juiste honden te selecteren. Bovendien zijn ze zeer aai- en knuffelbaar, hoewel het eerste lawaai anders doet vermoeden.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.