Catering tijdens uw verblijf in de Ardennen

Catering tijdens uw verblijf in de Ardennen

Laat ons uw catering verzorgen, tijdens uw verblijf in de Ardennen. Zo heeft u geen gesjouw met eten en drinken, en geen vuile potten en  pannen.

Van een heerlijke barbecue, tot een gastronomisch 4-gangendiner, een vroeg ontbijt of een verkwikkende lunch. Zowel op onze outdoorlocatie, als op uw logeeradres, indien u wenst, compleet verzorgd door onze gastheren en gastvrouwen.

Voor elke gelegenheid

De buitenlucht maakt hongerig, dus u moet goed eten. Rondom onze sportieve arrangementen vraagt dat om een goedgevuld ontbijt- of lunchbuffet, en na afloop past een barbecue helemaal in het plaatje.
Maar daar blijft het bij ons betreft niet bij. Als sportief evenementenbureau met onze wortels in de traditionele hospitality, weten wij ook goed raad met allerhande buffetten, mooie diners en culinaire workshops. Ooit al eens willen leren koken op houtvuur ? Of bij wijze van teambuiding onder leiding van onze chefs een mooi diner willen koken met uw collega’s of vrienden ?

Uitgebreide menukaart

Op de volgende pagina’s treft u een kort overzicht aan van de mogelijkheden. Voor uw specifieke gelegenheid, zakelijk of privé, maken wij echter graag een voorstel op maat. Bel of mail gerust met één van onze medewerkers.

Toont alle 9 resultaten

 • Outdoor Ontbijt

  12.50 per persoon

  Een heerlijk ontbijt voor een actieve dag ! Verse croissants en pistolettes, knapperig bruin brood, kaas, diverse vleeswaren en een keur aan zoet beleg. Verder serveren wij u koffie, thee, melk en vruchtensap.

  Indien in uw vakantiehuis; tot 35 km. € 65 bezorgkosten.

  Bekijk deze activiteit
 • Ontbijt Madeleine

  18.95 per persoon

  Ons meest luxe ontbijt; een keur aan luxe broodjes, met franse croissants, knäckebröd, Hollandse onbijtkoek, boter, zoet beleg, roomyoghurt, een fruitmand, diverse soorten vleeswaren en kaas, een eiergerechtje, muesli, . Koffie, thee, melk en natuurlijk vruchtensap.

  Indien in uw vakantiehuis; tot 35 km. € 65 bezorgkosten.

  Bekijk deze activiteit
 • Koffie of thee met gebak

  5.50 per persoon

  Bij aankomst serveren wij u een kopje koffie of thee met een ambachtelijk stuk gebak of een heerlijke zoete versnapering uit de streek.

  Bekijk deze activiteit
 • Outdoor Lunchbuffet

  14.50 per persoon

  Een heerlijk uitgebreid lunchbuffet, bestaande uit een pain au chocolat van de lokale bakker, knapperige pistolettes, bruin brood, kaas, diverse vleeswaren, divers zoet beleg, koffie, thee, melk, vruchtensap en vers fruit.

  Indien in uw vakantiehuis; tm 35 km. € 65,- bezorgkosten.

  Bekijk deze activiteit
 • Outdoor lunchbuffet met soep

  15.95 per persoon

  Lekker versterkend tussen de activiteiten door: goed gevulde soep van de dag, knapperige pistolettes, pain au chocolat van onze eigen bakker, bruin brood, kaas, diverse soorten vleeswaren en zoet beleg, yoghurtjes en vers fruit. Tevens zijn koffie, thee, melk en vruchtensap inbegrepen.

  Indien in uw vakantiehuis; tm 35 km. € 65 bezorgkosten.

  Bekijk deze activiteit
 • Outdoor Barbecue

  26.95 per persoon

  Een heerlijke en uitgebreide barbecue, bestaande uit gemarineerde kipfilet, filetkarbonade, authentieke varkenssaté, een pittige barbecueworst en een onvervalste hamburger. Dit alles wordt bereid op een sfeervolle houtskoolbarbecue en is inclusief diverse sauzen, kruidenboter, knapperig stokbrood en een uitgebreid saladebuffet.

  Indien in uw vakantiehuis; tm 35 km. € 65 bezorgkosten.

  Bekijk deze activiteit
 • Barbecue de Luxe

  32.50 per persoon

  Een luxe barbecue-maaltijd, bestaande uit malse biefstuk, verse Noorse zalmfilet, hamburgers, Oriëntaalse saté en sappige spareribs. Dit alles wordt bereid op een sfeervolle houtskoolbarbecue en is inclusief diverse sauzen, kruidenboter, knapperig stokbrood en een uitgebreid saladebuffet.

  Indien in uw vakantiehuis; tm 35 km. € 65,- bezorgkosten.

  Bekijk deze activiteit
 • Pizza bakken op houtvuur

  19.95 per persoon

  Maak je eigen pizzas op houtvuur in authentieke Dutch Ovens! Weet u een betere manier om na een dagje heerlijk buitensporten de honger te stillen ?

  Bekijk deze activiteit
 • Workshop Adventure Cooking

  79.50 per persoon

  Tijdens deze workshop leert u de fijne kneepjes van het buiten koken met zg. Dutch Ovens op houtvuur. Samen maakt u een 4 tot 5 gangen diner klaar waarbij diverse kooktechnieken aan bod komen.
  Zeer geschikt als teambuilding, maar ook gewoon leuk om te doen met familie en/of vrienden.

  Bekijk deze activiteit