Bedrijfsuitjes

Een sportief bedrijfsuitje is een prima middel om uw medewerkers of collega’s te bedanken voor de getoonde inzet. Dit kan prima samen gaan met andere doelstellingen, zoals het versterken van de samenwerking door teambuilding, en het motiveren van gezonde beweging door een actief programma van outdoor activiteiten te kiezen.

Veel van onze bedrijfsuitjes vinden plaats in de Ardennen. Denk hierbij aan sportieve activiteiten als klimmen, abseilen, mountainbiken, kanoën of speciaal samengestelde programma’s als zeskampen, adventure races of activiteiten die doen denken aan Expeditie Robinson.

 

Op de hiernavolgende pagina’s treft u een klein deel van de vele mogelijkheden. Voor een uitgebreid overzicht kunt u ook HIER kijken, of belt u met  onze medewerkers op 0031(0)162438000.

Resultaat 1–10 van de 14 resultaten wordt getoond

 • Ardennen Outdoordag

  79.00 per persoon

  Met dit complete arrangement weet u gelijk waar u aan toe bent. Een lekker dagje met gevarieerde outdooractiviteiten èn catering in de Belgische Ardennen, slechts 20 minuutjes onder Luik!

  Na een korte introductie gaat u onder leiding van onze goed opgeleide en gastvrije instructeurs ons challengeparcours doen, abseilen, lekker mountainbiken, boogschieten en vlotvaren.
  In overleg zijn andere activiteiten ook mogelijk.

  Bekijk deze activiteit
 • Archery Tag

  29.00 per persoon

  Archery Tag is net zo spannend als paintball, maar dan zonder blauwe plekken ! In diverse spelvormen nemen teams het tegen elkaar op, waarbij het uiteraard aankomt op een vaste hand, maar zeker ook op tactiek en goed samenwerken.

  Bekijk deze activiteit
 • Challenge + 2 keuze activiteiten.

  33.50 per persoon

  Onze outdoorcarrousel is een mix van maar liefst 3 activiteiten.
  Elke activiteit duurt een uur.
  U gaat in ieder geval het challenge parcours doen. Daarnaast kunt u 2 activiteiten kiezen uit onderstaande 7: ATB-tocht, handboog schieten, kruisboogschieten, buksschieten, oriëntatietocht, abseilen, en vlotbouwen en -varen op onze vijver.

  Bekijk deze activiteit
 • Challenge tocht

  29.50 per persoon

  Gedurende een dagdeel maakt u een spannende tocht door de bossen rondom onze steengroeves en overwint daarbij diverse touwbruggen, hoogteparcours, klettersteigroutes, een zipline èn natuurlijk uzelf !

  Bekijk deze activiteit
 • Expeditie der Elementen (halve dag)

  35.00 per persoon

  Dit programma ademt de geest van het populaire Expeditie Robinson. In kleine groepen neemt u het op tegen de elementen water, aarde, lucht en vuur. Alleen door individuele kwaliteiten te combineren met uitmuntend teamwork kunt u per opdracht aanwijzingen winnen om het laatste element, het vuur, als eerste te overwinnen.

  Bekijk deze activiteit
 • Kajakken Ardennen

  33.00 per persoon

  Een van de activiteiten waar de Ardennen om bekend staat! Onder begeleiding van één van onze ervaren instructeurs gaat u in éénpersoons kajak het water op.

  Bekijk deze activiteit
 • Klimmen en Abseilen Ardennen

  29.50 per persoon

  Heeft u altijd al eens willen rotsklimmen in de Ardennen ? Of is de kennis van lang geleden weggezakt en wilt u dit weer opfrissen ? VenturiX Belgium heeft in Comblain au Pont een mooie, eigen klimgroeve met diverse en zeer verschillende klimroutes, voor zowel beginners als meer gevorderden. De routes van ±23 meter zijn voor iedereen goed te doen.
  Buiten klimmen bij ons is tevens een heel leuk vervolg als u al vaker in een klimhal geklommen heeft.

  Bekijk deze activiteit
 • Mountainbike GPS tocht 1/2 dag

  24.75 per persoon

  U huurt een ATB + GPS toestel. Geen gezoek naar een mooie route, gewoon de pijl volgen van het GPS-toestel op uw stuur. We hebben diverse tochten.

  Bekijk deze activiteit
 • Mountainbiken met instructeur

  29.95 per persoon

  Op geveerdemountainbikes gaan we fietsen door bos, heuvels en modder. Onze instructeur weet de mooiste routes met leuke klimmetjes en fantastische afdalingen. Het asfalt proberen we zo veel mogelijk te vermijden.Een activiteit waarbij men vaak niet schoon blijft maar dat hoort erbij. Iedereen krijgt verplicht een helm op. De snelheid en lengte van de tocht worden afgestemd op de deelnemers.

  Bekijk deze activiteit
 • Outdoor Zeskamp

  26.00 per persoon

  Tijdens onze Outdoor Zeskamp krijgt u in kleine teams diverse schiet-, bouw-, behendigheids- en denkopdrachten uit te voeren waarbij ieders individuele capaciteiten beurtelings van pas komen. Inzicht en teamgeest zijn hierbij net zo belangrijk als sportiviteit en doorzettingsvermogen.

  Bekijk deze activiteit