Activiteiten Ardennen

België en de Ardennen

VenturiX Outdoor is thuis in België en in de Ardennen. Veel van onze actieve evenementen vinden plaats rondom Comblain au Pont, niet ver onder Luik, waar onze zuster-organisatie VenturiX Belgium de beschikking heeft over 3 oude steengroeves van in totaal 25 hectare die helemaal in het teken staan van onze outdooractiviteiten. Wij kunnen hier groepen ontvangen tot zo’n 250 personen, zonder dat je het idee krijgt dat je elkaar in de weg loopt.

Voor grote en kleine gezelschappen organiseren wij allerleukste sportieve uitjes in de Ardennen, voor familieweekenden, bedrijfsuitjes of vriendengroepen. Wij hebben tientallen ideeën en mogelijkheden om voor u het juiste arrangement op maat samen te stellen. Naast de bekende outdoor activiteiten als abseilen, klimmen, kajakken, speleologie, mountainbiken, boogschieten, etc. kunt u bij ons ook leuke, gevarieerde en complete spelprogramma’s, adventure races en bijvoorbeeld een outdoor zeskamp doen. Deze zijn ook zeer geschikt voor groepen met diverse leeftijden of wisselende mate van sportiviteit.

Tevens kennen wij de mooiste vakantiewoningen, campings en hotels dichtbij onze outdoorlocaties in Comblain au Pont. Als u dat wilt, zorgen wij ook graag geheel of gedeeltelijk voor uw catering.

Wij werken met kleine groepjes in de vrije natuur en streven naar een zo authentiek mogelijke outdoor beleving. Bij ons geen massa, en geen lange rijen.

Voor een maatwerkarrangement belt u het beste met één van onze medewerkers op 0031(0)162 438000 of stuur een berichtje met ons contactformulier.