Bedrijfstraining

Outdoortraining is één van de meest effectieve, en in ieder geval één van de leukste manieren om vorm en inhoud te geven aan uw bedrijfstraining. Onze programma’s vinden plaats in een natuurlijke en uitdagende setting, zoals in bossen, in de bergen of op het water. Soms doen we dat wandelend, een andere keer met wat sportievere elementen, of gewoon een combinatie van beiden.

Wij werken in opdracht van trainingsbureau’s of koppelen u indien nodig aan één van onze vaste trainingspartners. Ook gaan wij graag de samenwerking aan met uw eigen trainers en voegen wij in bij een lopend traject binnen uw onderneming.

Thema’s van onze trainingen (kunnen) zijn:

 • Persoonlijk en/of authentiek leiderschap
 • Samenwerken – teambuilding
 • Communicatie
 • Vertrouwen
 • Verbinden

Behalve met de training zelf, nemen wij u alle zorg uit handen. Wij zoeken en vinden een passende accommodatie, wij regelen de catering en de technische voorzieningen voor een indoor (vergader-)programma.

Deze programma’s betreffen feitelijk altijd maatwerk, maar hieronder vindt u een paar voorbeelden. Wij nemen u hiervoor graag mee naar de Ardennen of naar diverse natuurgebieden in Nederland of Vlaanderen. Evengoed organiseren wij uw outdoortraining in andere gebieden in Europa, zoals Noorwegen, Slovenië of Frankrijk. Wij weten op veel plaatsen de weg, en anders zoeken wij het voor u uit.

 

Toont alle 3 resultaten

 • Bruggenbouwers, outdoor teambuildingsprogramma

  45.00 per persoon

  Het einddoel van dit teambuildingsprogramma is het bouwen van een symbolische, maar heuse brug. Gedurende dit proces worden competenties als communiceren, samenwerken en improviseren getest en getraind, en leren de teamleden elkaars onvermoede capaciteiten kennen en waarderen.

  De sfeer doet enigszins denken aan het populaire Expeditie Robinson, maar de ondertoon is zeer serieus.

  Bekijk deze activiteit
 • Outdoor Teambuilding

  45.00 per persoon

  Onder leiding van onze ervaren outdoortrainers en in een natuurlijke en spannende omgeving, zetten wij uw team aan het denken over zichzelf en het eigen functioneren.

  Bekijk deze activiteit
 • Outdoor management training ‘Get Out Together’

  per persoon

  Tijdens ons exclusieve trainingsprogramma Get Out Together strijden teams niet tégen elkaar, maar mèt elkaar. De inzet is een zo comfortabel mogelijk verblijf in ons bos te creȅren, gedurende 24 of 36 uur.

  Aansluitend op dit onderdeel kan een aanvullend verblijf in een luxueus landgoed gekoppeld worden, waarin u in alle comfort nog een indoortraining of aantal vergaderingen kunt inplannen.

  Prijs op aanvraag.

  Bekijk deze activiteit