Vergaderen in privé accommodatie

Wij geloven niet in grijze vergaderzaaltjes. Liever ontvangen wij u in een inspirerende omgeving van uw eigen privé chateau, luxe villa of ander authentiek verblijf. U concentreert zich op uw eigen programma, en wij verzorgen alle faciliteiten, de catering en wat u verder nog meer nodig heeft. Desgewenst voegen wij een teambuilding, outdoortraining of workshop naar keuze aan het arrangement toe.

Toont alle 2 resultaten

 • Domaine des Officiers, Vielsalm 24 – 52 personen

  per persoon

  Het Domaine des Officiers was ooit de officierskazerne voor de hoogste officieren van het fameuze regiment Ardenner Jagers, een elite-onderdeel van het Belgische leger. Hoewel de Hoge Heren toen al in luxe leefden, zouden ze het na de recente metamorfose niet meer terug herkennen. Onder design ingerichte 2-persoonskamers, een prachtige wellness ruimte, mooie salons, een bar en een grote tuin met tennisbaan.
  Het is echter net als toen nog steeds een plek om te genieten en te ontspannen.

  Bekijk deze activiteit
 • Vergaderarrangement (halve dag)

  17.50 per persoon

  Terwijl u zich bezig houdt met uw eigen vergadering of trainingssessie, zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Audio-visuele apparatuur, catering, en wat u verder nog nodig heeft. Als u zelf een goede accommodatie gevonden heeft, komen we daar naar toe. In het andere geval helpen wij u graag met het vinden van een stijlvol chateau, een luxe villa of authentieke vakantiewoning waar u in alle rust en privacy kunt werken.

  Bekijk deze activiteit