Alle activiteiten Ardennen

Bedrijfsuitjes, familie-uitjes en schoolreizen, lekker dichtbij.

Alle activiteiten Ardennen

Voor grote en kleine gezelschappen organiseren wij allerleukste sportieve uitjes in de Ardennen, voor familieweekenden, bedrijfsuitjes of vriendengroepen. Wij hebben tientallen ideeën en mogelijkheden om voor u het juiste arrangement op maat samen te stellen. Naast de bekende outdoor activiteiten als abseilen, klimmen, speleologie, mountainbiken, boogschieten, etc. kunt u bij ons ook leuke, gevarieerde en complete spelprogramma’s, adventure races en bijvoorbeeld een outdoor zeskamp doen. Deze zijn ook zeer geschikt voor groepen met diverse leeftijden of wisselende mate van sportiviteit.

Tevens kennen wij de mooiste vakantiewoningen, campings en hotels dichtbij onze outdoorlocaties in Comblain au Pont. Als u dat wilt, zorgen wij ook graag geheel of gedeeltelijk voor uw catering.

Wij werken met kleine groepjes in de vrije natuur en streven naar een zo authentiek mogelijke outdoor beleving. Bij ons geen massa, en geen lange rijen.

Reacties van onze gasten

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.