België en de Ardennen

Bedrijfsuitjes, familie-uitjes en schoolreizen, lekker dichtbij.

België en de Ardennen

België en de Ardennen

VenturiX Outdoor is thuis in België en in de Ardennen. Veel van onze actieve evenementen vinden plaats rondom Comblain au Pont, niet ver onder Luik, waar onze zuster-organisatie VenturiX Belgium de beschikking heeft over 3 oude steengroeves van in totaal 25 hectare die helemaal in het teken staan van onze outdooractiviteiten. Wij kunnen hier groepen ontvangen tot zo’n 250 personen, zonder dat je het idee krijgt dat je elkaar in de weg loopt.

Echter mochten wij inmiddels ook al vele opdrachtgevers tot volle tevredenheid van dienst zijn Vlaanderen, waar wij rondom Brussel en Antwerpen ook een aantal mooie en groene locaties weten te vinden.

Heel erg handig voor bedrijven met vestigingen in Nederland en België; praktisch op de grens, tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen in werken wij  graag in het prachtige natuurgebied van de Zoom Kalmthoutse Heide. U wordt daar gastvrij ontvangen in het congrescentrum de Volksabdij OLV ter Duinen, terwijl wij buiten zorgen voor uw teambuilding of outdoor training.

Voor een maatwerkarrangement belt u het beste met één van onze medewerkers op 0031(0)162 438000 of stuur een berichtje met ons contactformulier.

 

 

Reacties van onze gasten

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.