Nederland

Vergaderarrangementen, outdoorteambuilding en familie-sportdagen door heel Nederland.

Nederland

Outdooractiviteiten, vergaderarrangementen en bedrijfstrainingen in Nederland.

Ook in Nederland verzorgen wij graag uw outdooractiviteiten, vergaderarrangementen en bedrijfstrainingen. Hiervoor gaan wij niet uit van een vaste locatie, maar gaan samen met u op zoek naar de meest ideale omgeving. Een passende accommodatie, waar u exclusief verblijft, in een mooie en inspirerende omgeving van één van Nederlands natuurgebieden.

Micro avonturen

Een micro avontuur gaat uit van het gegeven dat er binnen een half uur tot een uur van uw woon- of werkomgeving iets bijzonders en onbekends te beleven valt. Op een doordeweekse werkdag halen wij u op op de werkplek, en u gaat al fietsend, varend of lopend op pad. De volgende morgen om een uur of 10 bent  u weer terug. Wat er in de tussentijd gebeurt, bepalen we samen met u, maar er zit in ieder geval een bijzondere overnachting in, en een originele team-activiteit.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een prachtige microavontuur ontwikkeld in de Biesbosch, waarbij u met kano’s naar een afgelegen kampeerveldje moet zien te komen, en nadat de enigszins eenvoudige onderkomens zijn gebouwd, u gezamenlijk de maaltijd bereidt boven een houtvuur.

Soortelijke programma’s kunnen we overal in Nederland voor u opzetten.

Vergaderen en/of trainen

Door heel het land kennen mooie en luxe accommodaties die wij omtoveren tot uw privé-hotel en waar u in alle rust kunt vergaderen of trainen. Wij zorgen voor alle faciliteiten, zoals de catering, de techniek, eventuele workshops en/of een actief buitenprogramma.

Familie-sportdagen

Wij krijgen uw collega’s en hun families gegarandeerd in beweging met een op maat gemaakte familie-sportdag bij u in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als ‘OutdoorZeskamp’,  ‘Expeditie der Elementen’, ‘Verover het fort’ of onze Lowland Games.

 

Wilt u meer weten ? Bel met één van onze medewerkers op 0162-438000 of stuur een berichtje.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.