Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

VenturiX Outdoor organiseert SINDS 1994 sportieve en recreatieve evenementen en  teambuildings voor het bedrijfsleven, het onderwijs en voor particulieren. Naast activiteiten verzorgen wij tevens CATERING, ACCOMMODATIES, VERVOER en desgewenst verzekeringen.

WIJ GELOVEN er in dat sport in het algemeen en buitensport in het bijzonder een positieve bijdrage leveren aan het welbevinden en de ontwikkeling van ons allemaal. Het bevordert de onderlinge samenhang van groepen waarin wij functioneren.

Het doet daarom  bijzonder VEEL PLEZIER om ons voorrecht om veel actief te zijn in een mooie, natuurlijke omgeving met zoveel mogelijk van onze gasten te delen.

VenturiX Outdoor beschikt SINDS  1999 over een aantal EIGEN TERREINEN (25ha) in Comblain au Pont, op zo’n 30 km. ten zuiden van Luik in het mooie dal van de Ourthe. Binnen een cirkel van enkele kilometers kunnen wij hierdoor bijna al onze activiteiten aanbieden zodat het nauwelijks of niet nodig is om u tussendoor per auto of bus te verplaatsen.

ONZE INSTRUCTEURS zijn allen van huis uit enthousiaste buitensporters en goed opgeleid aan bijvoorbeeld CIOS of ALO.  Daarnaast nemen zij doorlopend deel aan ons interne trainingsprogramma. GASTHEERSCHAP staat  daarbij  even hoog in het vaandel als uw veiligheid. KLIK HIER voor een kennismaking……

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.