Slovenië Outdoor Adventure

Outdoor paradijs voor kajak, raften, mountainbike en nog veel meer

Slovenië Outdoor Adventure

Avontuurlijke vakantie, incentive of outdoor training in Slovenië

De Sočavallei in het noord-westen van Slovenië is verrassend dichtbij, op nog geen 1200 km. van Utrecht of Antwerpen. Met het vliegtuig ben je er zo via Venetië, Trieste en natuurlijk de eigen hoofdstad Ljubljana. Gelegen tussen de Alpen en de Middellandse zee heeft het land  een aangenaam klimaat en is het  de droom van elke liefhebber van een actieve vakantie,van jong tot oud, van beginner tot ver gevorderd.

In het Sočadal, met de gelijknamige, smaragdgroene rivier, vindt u prachtige campings en hotels, gezellige dorpjes en een vriendelijke bevolking die prima Engels spreekt.

Slovenië als all-round bestemming

Slovenië is niet zo groot en vanuit het  Outdoorsport-Eldorado dat de Sočavallei is, rijdt u zó naar de Middellandse zee of de hippe en gezellige hoofdstad Ljubljana. Het is er prima vertoeven voor enkele weken, maar het land is tevens een logische tussenstop voor enkele dagen als u onderweg bent naar bijvoorbeeld Kroatië of Italië.

Overnachten in de Sočavallei

Wij werken vanaf een prachtige EKO camping in het dorpje Kobarid, waar u met uw eigen tent, camper of caravan van harte welkom bent, maar ook kunt kiezen voor de luxe chalets in blokhut-stijl. Verder hebben wij in dit gezellige dorpje enkele prima familiehotels geselecteerd.

Ook in andere delen van dit gastvrije land zijn wij goed bekend, dus adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Bel met één van onze medewerkers op 0031 (0)162 438000, of stuur een email en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Maatwerk: de hier genoemde arrangementen kunnen als zodanig worden geboekt, maar zijn tevens voorbeelden. Wij stellen graag uw avontuur op maat voor u samen. Prijzen zijn vanaf en kunnen afwijken. 

kajakken Soča Raften Soča Mountainbiken Socavallei

Actieve gezinsvakantie (camping)        Stoere wildwaterweek met hotel                  7– daagse mountainbikereis met hotel         Juliana trail (meerdaagse hikes)           7-daags Alpe Adria Trail met E-Bike

 

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.