Overnachting in de Ardennen

Overnachting in de Ardennen

Wij kennen de mooiste accommodaties in de wijde omgeving voor uw overnachting in de Ardennen; van prachtige campings langs de rivier tot luxe chateau’s en authentieke vakantiewoningen of hotels. Wij zorgen er in onze maatwerkarrangementen voor dat u nooit te veel hoeft te rijden naar de activiteiten locaties.

Back to basic of voorzien van luxe wellness

Zegt u het maar; laat u zich verwennen in de sauna of jacuzzi van een design-hotel of groepsaccommodatie, of kiest u juist voor een nacht onder de sterren in ons bivakbos, waarbij u uw eigen maaltijd bereidt boven het kampvuur, terwijl de vogels langzaam zwijgen en de geluiden van de nacht het overnemen ?

Toont alle 9 resultaten

 • Bamping-overnachting in onze steengroeve

  19.75 per persoon

  Wie wil er nu glampen, als je ook kunt bampen ? U verblijft in ons basic, maar compleet ingerichte bamping-huisje, voorzien van een comfortabel matras, hoofdkussen, verlichting en tuinmeubeltjes voor de deur.
  Het aanwezige sanitair bestaat uit een buitenkraan, een solardouche en een ecotoilet.

  Bekijk deze activiteit
 • Campingovernachting

  13.50 per persoon

  Zo als het klokje in je eigen tent tikt, tikt het nergens…..

  Wij zorgen voor een prima plaats op een mooie camping in de omgeving van onze activiteitenlocaties. U zorgt voor de rest.

  Bekijk deze activiteit
 • Chateau de Férot Ferrières, 20 – 30 pers.

  per persoon

  De prijs varieert per seizoen en lengte van uw verblijf.

  Prachtig kasteeltje voor uw teambuilding, familieweekend of vriendenweekend, geheel gerestaureerd, op een privédomein. U beschikt over 10 slaapkamers, 8 badkamers en een houtgestookte hottub in het landelijke Ferrières.

  Bekijk deze activiteit
 • Groepsaccommodatie ‘Pays des Pierres’

  14.00 per persoon

  In deze veelzijdige en authentieke groepsaccommodatie, midden in de natuur en met het complete Ardennen-gevoel, kiest u de overnachting die het beste bij u past. Wij bieden complete arrangementen met activiteiten en catering.

  De prijs is vanaf €14.00 per persoon per nacht.

  Bekijk deze activiteit
 • Groepsaccommodatie Ferme de la Buissonnière

  2,930.00 per persoon

  In deze gezellige boerderij is alles wat nodig is voor een groot gezelschap. Uitermate geschikt voor schoolgroepen. De accommodatie beschikt over een grote keuken, eetzaal en een fijne buitenplek. Gevestigd midden in het dorpje Anthines, dat omringt wordt door bossen en natuur. Wij bieden complete arrangementen met activiteiten en catering.

  Het maximaal aantal is 65 personen.
  De prijs is vanaf €2930.00 voor een midweek.

  Bekijk deze activiteit
 • Vakantiewoning

  per persoon

  Wij kennen de mooiste vakantiehuizen in de wijde omgeving; van luxe chateau's en villa's tot authentieke Ardenner boerderijtjes en chalets op de prachtigste plekjes. Wij zoeken de accommodatie die het beste bij u past.

  Bekijk deze activiteit
 • Domaine des Officiers, Vielsalm 24 – 52 personen

  per persoon

  Het Domaine des Officiers was ooit de officierskazerne voor de hoogste officieren van het fameuze regiment Ardenner Jagers, een elite-onderdeel van het Belgische leger. Hoewel de Hoge Heren toen al in luxe leefden, zouden ze het na de recente metamorfose niet meer terug herkennen. Onder design ingerichte 2-persoonskamers, een prachtige wellness ruimte, mooie salons, een bar en een grote tuin met tennisbaan.
  Het is echter net als toen nog steeds een plek om te genieten en te ontspannen.

  Bekijk deze activiteit
 • Hotel overnachting

  60.00 per persoon

  In de Ardennen vindt u het allemaal; kleine en gezellige dorpshotels, hotels van internationale allure en prachtige Bed and Breakfasts… Geeft u ons door wat u zoekt, en wij weten de mooiste voor u te reserveren.

  De prijzen variëren uiteraard met de mate van luxe van het hotel, maar beginnen al bij €60,- per persoon, per nacht, inclusief een heerlijk ontbijt.

  Bekijk deze activiteit
 • Bivakovernachting; ga slapen onder de sterren…

  16.00 per persoon

  In ons eigen bivakbos bouwt u rondom het knapperend kampvuur uw eigen onderkomen van zeil, touw en wat er voor handen is.

  Bekijk deze activiteit