Winter incentives

Wintersport groepsreizen, shortski, teamuitjes, incentives

VenturiX Outdoor verzorgt op maat gemaakte wintersport groepsreizen zoals shortski arrangementen, teambuildings, incentives en bedrijfstrainingen op bijzondere winterse bestemmingen.

Wintersport bij ons  betekent in ieder geval sneeuwpret voor iedereen; ook al  heeft u geen enkele ervaring in de sneeuw. Uiteraard kunt u lekker skiën en snowboarden, maar u kunt bij ons ook terecht voor langlaufen, snowshoeïng, cross-country- en toerskiën, telemarken, huskie- en snowscootersafari’s en nog veel meer.

Shortski en sneeuwsafari’s van 2, 3 of 4 dagen in o.a. Noorwegen of Slovenië

Geen hoempapa op overvolle pistes, maar authentieke sneeuwervaringen. Al skiënd, langlaufend, wandelend of met een huskieslede ontdekt u de wondere winterwereld buiten de platgetreden paden. Wintersport bij ons is altijd maatwerk. U overnacht in sfeervolle accommodaties voorzien van alle luxe -of juist niet-, waarbij de eigenaar heerlijke, locale gerechten op tafel zet.

Wintersport in de Ardennen

Ook dicht bij huis in de Ardennen is genoeg wintersport te beleven, als de weergoden ons een beetje gunstig gezind zijn. Onze groepsactiviteiten met huskies zijn inmiddels een fenomeen, en verder lenen de Ardennen zich prima om te langlaufen, sneeuwschoenwandelen en zijn er zelfs een paar leuke, kleine skipistes te vinden voor een middag onvervalste sneeuwpret.

 • Winteractiviteiten Ardennen

  De Ardennen zijn op zijn mooist onder een dik pak sneeuw. U kunt er prachtig langlaufen, sneeuwschoenwandelen of leren werken met huskies. Ook voor uw teambuilding hebben wij een uitgebreid aanbod.

  Wij reserveren graag uw luxe villa of traditioneel chalet, verzorgen uw catering en zorgen voor een programma dat perfect is afgestemd op de sneeuw- en weerssituatie.

  Bekijk alle activiteiten
 • Winterse team- en leiderschapstraining

  Een paar dagen in de sneeuw, in een prachtige omgeving en ver weg van de hoempapa van drukke skipistes. Dat is outdoortraining pur sang. Zonder afleiding in een inspirerende omgeving aan de slag met je eigen ideeën en vaardigheden, en die van je team.

  Bekijk alle activiteiten