Familie en Vrienden

De Belgische Ardennen zijn lekker dichtbij en staan garant voor een sportieve en spannende gezinsvakantie. Samen met gelijkgestemde andere gezinnen verblijft u op een mooie en natuurlijke accommodatie, en onderneemt u een aantal uitdagende outdooractiviteiten.

Toont alle 3 resultaten

 • Adventure Weekend Ardennen

  232.55 per persoon

  Ga van vrijdag t/m zondag op avontuur in de natuur van de Ardennen. Met het hele gezin of met je vrienden verschillende outdoor mogelijkheden beleven: klimmen, abseilen, challenge parcours en mountainbike. Onder professionele begeleiding er even helemaal uit! Vanuit een fraai gelegen natuurgebied beleef je samen met andere gelijkgestemden een fraai weekend!

  Minimaal 6 personen en maximaal 10 personen.
  De prijs is vanaf € 232.55 per persoon.
  Mogelijk vanaf april t/m oktober.

  Bekijk deze activiteit
 • Ouder-Kind Weekend Ardennen

  197.95 per persoon

  Zin om even een weekend lekker in de natuur te verblijven en genieten van al het moois wat de Ardennen te bieden heeft? Gedurende deze twee dagen gaan jullie allerlei stoere en spannende activiteiten ondernemen zoals klimmen/abseilen, boogschieten en een challengeparcours. Je slaapt zelfs één nacht in een heus bivak in het bos onder de sterren en maak je je eigen maaltijd op een kampvuur.

  Mocht u echter zelf een groepje van minimaal 3 koppels kunnen samenstellen, dan nemen wij dat graag als uitgangspunt voor een extra te organiseren weekend. Wij vullen dat dan aan met andere gelijkgestemden. Enne, vaders en zonen, moeders en dochters, of éénder welke combinatie; jullie zijn allemaal welkom!

  De ouder-kind weekenden in 2024 vinden plaats op:
  – 24 mei t/m 26 mei (VOL)
  – 07 juni t/m 09 juni (VOL)
  – 28 juni t/m 30 juni (VOL)
  – 19 juli t/m 21 juli (VOL)
  – 26 juli t/m 28 juli (extra weekend VOL)
  – 02 augustus t/m 04 augustus (aangepast programma VOL)
  – 16 augustus t/m 18 augustus (VOL)
  – 23 augustus t/m 25 augustus (extra weekend)

  Bekijk deze activiteit
 • Vakantie programma

  30.95 per persoon

  Wil je graag een activiteit doen, maar heb je niet genoeg deelnemers om de activiteiten direct te boeken?
  Daar hebben wij een oplossing voor, namelijk ons vakantieprogramma. Tijdens de verschillende vakanties is het mogelijk om je vanaf 1 persoon in te schrijven voor de activiteiten. Alle losse inschrijvingen worden samengevoegd. Samen gaan jullie het avontuur aan! Zie hieronder in het overzicht op welke data de activiteiten beschikbaar zijn. Zit er iets bij wat voor jou schikt, stuur ons een mail en je ontvangt binnen 48 uur een voorstel.

  Mocht het er niet bijstaan wat je zou willen doen, stuur ons een mail en dan zullen we kijken wat er eventueel mogelijk is.

  De prijs is per activiteit verschillend.

  Bekijk deze activiteit