Vakantiewoningen, villa's en chateau's

Vakantiewoningen, villa’s en chateau’s

U heeft graag een goed dak boven uw hoofd, tijdens uw verblijf in de Ardennen ? Dan weten wij welke vakantiewoningen, villa’s en chateau’s voor u het beste passen. soms voorzien van alle mogelijke luxe zoals een sauna, een zwembad, een jacuzzi, open haard en prachtig ingerichte kamers. Of heeft u liever dat kleine chalet aan de rand van een bos en een uitzicht helemaal alleen voor uzelf ? Die weten we ook te vinden.

De juiste locatie bij uw inhoudelijk programma

De locatie stemmen wij zo veel mogelijk af met waar uw inhoudelijk programma zich afspeelt. Hiermee voorkomen wij dat u onnodig in de auto zit en zo kostbare tijd verliest.

Voorts houden wij er indien mogelijk rekening mee dat als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft, uw gasten allemaal ongeveer evenveel reistijd hebben.

Hotelservice

Éénmaal aangekomen op uw logeeradres, hoeft het u aan niets te ontbreken. Als u dat wilt, zorgen wij er met onze hotelservice op ontspannen en informele wijze voor dat de koelkasten gevuld zijn, de kamers in gereedheid en de eventuele vergaderfaciliteiten klaar staan. Onze gastheer of gastvrouw blijft in overleg aanwezig om in te spelen op extra wensen.

Hieronder treft u slechts een heel klein deel van de mogelijkheden. Door onze samenwerking met grote en kleine verhuurders vinden wij altijd een huis dat bij u past.

Toont alle 4 resultaten

 • Chateau de Férot Ferrières, 20 – 30 pers.

  per persoon

  De prijs varieert per seizoen en lengte van uw verblijf.

  Prachtig kasteeltje voor uw teambuilding, familieweekend of vriendenweekend, geheel gerestaureerd, op een privédomein. U beschikt over 10 slaapkamers, 8 badkamers en een houtgestookte hottub in het landelijke Ferrières.

  Bekijk deze activiteit
 • Domaine des Officiers, Vielsalm 24 – 52 personen

  per persoon

  Het Domaine des Officiers was ooit de officierskazerne voor de hoogste officieren van het fameuze regiment Ardenner Jagers, een elite-onderdeel van het Belgische leger. Hoewel de Hoge Heren toen al in luxe leefden, zouden ze het na de recente metamorfose niet meer terug herkennen. Onder design ingerichte 2-persoonskamers, een prachtige wellness ruimte, mooie salons, een bar en een grote tuin met tennisbaan.
  Het is echter net als toen nog steeds een plek om te genieten en te ontspannen.

  Bekijk deze activiteit
 • Ardennes Relais Vakantiewoningen

  per persoon

  Ardennes Relais is als onderdeel van Belvilla één van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in de Ardennen. Wij zjin er trots op al vele jaren met hen samen te werken.
  U kunt zelf op de website een passende woning uitzoeken, maar als u dat aan ons overlaat, zoeken wij het zo uit dat u zo dicht mogelijk bij ons in de buurt overnacht en dus zo min mogelijk in de auto zit. Bovendien kennen wij veel van de huizen persoonlijk en kunnen u dus goed adviseren, zonder meerkosten.

  Bekijk deze activiteit
 • Hotel overnachting

  60.00 per persoon

  In de Ardennen vindt u het allemaal; kleine en gezellige dorpshotels, hotels van internationale allure en prachtige Bed and Breakfasts… Geeft u ons door wat u zoekt, en wij weten de mooiste voor u te reserveren.

  De prijzen variëren uiteraard met de mate van luxe van het hotel, maar beginnen al bij €60,- per persoon, per nacht, inclusief een heerlijk ontbijt.

  Bekijk deze activiteit