Bedrijven

Bedrijfstrainingen

Met onze outdoor trainingprogramma’s sluiten wij naadloos aan op uw eigen bedrijfstrainingen. In samenwerking met uw  trainer of coach ontwikkelen wij de juiste mix van activiteiten, gebaseerd op de principes van adventure training en ervaringsleren.

U bent hiervoor van harte welkom in de Ardennen, maar evengoed komen wij naar de locatie van uw voorkeur in Nederland of elders in Europa zoals Slovenië of Noorwegen.

Bedrijfsuitjes en teambuilding

Of u nu een bedrijfsuitje wilt voor 100 personen, of voor 10, wij hebben tal van ideeën om uw arrangement op maat samen te stellen. In de Ardennen, vlak onder Luik en lekker dichtbij,  beschikken wij hiervoor over onze eigen locaties. In Nederland kennen wij, of zoeken wij, de mooiste groene plekken bij u in de buurt.

Uw wensen en onze outdoor activiteiten zijn het uitgangspunt voor een teambuilding of bedrijfsuitje waarbij wij iedereen in beweging krijgen. Sportieve en recreatieve activiteiten, creatieve en culinaire workshops, voor een dag of een heel weekend. Volledig ontzorgd, inclusief catering, busvervoer, of wat u verder nog meer wenst.

Vergaderarrangementen

Ook als het wat zakelijker moet zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor al uw bijeenkomsten in België of in Nederland kennen wij of vinden wij, de juiste chateau’s, villa’s en landhuizen waar u in alle privacy kunt vergaderen.

Wij zorgen voor alle faciliteiten, en vullen uw eigen programma graag aan met één of meer dagdelen outdoortraining, teambuilding of een creatieve of culinaire workshop.