Noorwegen

Winterincentives en bedrijfstrainingen in het zuiden van Noorwegen kunnen zomaar een enorme katalysator blijken voor uw klant- of medewerkersrelaties. Pure inspiratie, persoonlijke uitdaging en het feit dat u even niet wordt afgeleid door de dagelijkse beslommeringen kunnen dit zomaar tot een life-changing-event maken.
En u hoeft niet persé naar het hele hoge noorden; op een uurtje rijden van Oslo, in heuvels van de Nordmark, gaat er al veel dichterbij een prachtige (winterse) wereld voor u open. Ietsje verder, maar ook goed bereikbaar treft u in de Rondane al een echt gebergte, met een prima netwerk aan tracks en berghutten.

Vanuit een comfortabel chalet of berghut maken we mooie tochten op sneeuwschoenen, langlaufski’s en/of met een hondeslede. Deze ervaringen blijven een leven lang bij, en zorgen ervoor dat de achterliggende boodschap naar klant of medewerker stevig verankerd wordt en blijft.

In de avond, bij een knapperend vuur, of met een beetje geluk, kijkend naar het Noorderlicht worden relaties zomaar vrienden voor het leven.

Onze reizen zijn toegankelijk voor iedereen met een goede gezondheid en een beetje conditie. Extreme of bijzondere materialen zijn niet nodig, of kunnen worden gehuurd. Het gaat niet om de sportieve prestatie, hoewel we daar desgewenst zeker naartoe kunnen werken.

Enig resultaat

  • Team training in winters Noorwegen

    per persoon

    Afgezonderd van de dagelijkse routine, verblijft u 4 of 5 dagen in de prachtige bergen van Zuid-Noorwegen. Wij dagen u zowel fysiek als mentaal uit, en geïnspireerd door de prachtige omgeving komt u tot vernieuwende inzichten over uzelf en uw team.

    Prijs en programma op aanvraag.

    Bekijk deze activiteit