Expeditie der Elementen (halve dag)

De ultieme uitdaging in teambuilding

Expeditie der Elementen (halve dag)

36.95 per persoon

Dit programma ademt de geest van het populaire Expeditie Robinson. In kleine groepen neemt u het op tegen de elementen water, aarde, lucht en vuur. Alleen door individuele kwaliteiten te combineren met uitmuntend teamwork kunt u per opdracht aanwijzingen winnen om het laatste element, het vuur, als eerste te overwinnen.

Aantal personen:

Beschrijving

In de Ardennen, of op de (groene) locatie van uw voorkeur

Deze originele teambuilding komt door het stoere karakter van onze eigen oude steengroeves in de Ardennen juist hier goed tot zijn recht. Echter hebben wij dit programma op vele andere locaties mogen verzorgen, in Nederland en in Belgie. Zo lang we maar een flink stuk bos tot onze beschikking hebben, of een enigszins wilderig park, het liefst voorzien van een vijver of een andere waterpartij, dan roepen wij hier ook de oude tijden van gewaagde expedities tot leven.

Uitbreiden met lekkere catering

En als wij dan toch goed voor u mogen zorgen, waarom dan ook niet de catering aan ons over laten met een lekkere lunch, en/of  een uitgebreide barbecue na afloop. Dit is niet bij de prijs inbegrepen.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.