Workshop Adventure Cooking

Gezellig samen buiten koken op houtvuur met Dutch Ovens

Workshop Adventure Cooking

79.50 per persoon

Tijdens deze workshop leert u de fijne kneepjes van het buiten koken met zg. Dutch Ovens op houtvuur. Samen maakt u een 4 tot 5 gangen diner klaar waarbij diverse kooktechnieken aan bod komen.
Zeer geschikt als teambuilding, maar ook gewoon leuk om te doen met familie en/of vrienden.

Aantal personen:

Beschrijving

Koken op houtvuur is bovenal gezellig en leuk om te doen. Of dit nu is als teambuilding, voor een bedrijfsuitje of als bijzonder weekend met familie of  vrienden.

Koken op houtvuur is ook ‘Slowcooking’. U leert tijdens de workshop adventure cooking hoe u een goed vuur maakt en aan de gang houdt en  hoe de bereiding van de gerechten te plannen zodat alles zo’n beetje tegelijkertijd klaar is. Want uiteindelijk gaan u natuurlijk lekker met zijn allen eten!

U zult verbaasd zijn over de veelzijdigheid en de mogelijkheden, en bovenal genieten van een goede maaltijd in een goed gezelschap.

Met uw specifieke dieetwensen houden wij uiteraard rekening bij de samenstelling van het menu, mits tijdig aangegeven.

Een workshop Adventure Cooking is al mogelijk met een voorbereidingstijd vanaf 2 uur, maar als u er volledig van wilt genieten, is het verstandig om er wat meer tijd voor uit te trekken. Tussendoor heeft u dan ook alle tijd voor een drankje en om te kijken wat uw teamgenoten allemaal zoal klaarmaken.

U bent lekker buiten bezig, op één van onze locaties, of wij komen naar u toe op uw logeeradres in Nederland en België.

Uiteraard houden wij rekening met alle soorten dieetwensen, mits tijdig aangegeven.

Vanaf 15 personen.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.