Domaine des Officiers, Vielsalm 24 – 52 personen

Luxe oase van rust in een levendig stadje

Domaine des Officiers, Vielsalm 24 – 52 personen

per persoon

Het Domaine des Officiers was ooit de officierskazerne voor de hoogste officieren van het fameuze regiment Ardenner Jagers, een elite-onderdeel van het Belgische leger. Hoewel de Hoge Heren toen al in luxe leefden, zouden ze het na de recente metamorfose niet meer terug herkennen. Onder design ingerichte 2-persoonskamers, een prachtige wellness ruimte, mooie salons, een bar en een grote tuin met tennisbaan.
Het is echter net als toen nog steeds een plek om te genieten en te ontspannen.

Beschrijving

De luxe van een 4 sterren hotel, exclusief voor u

De 24 kamers zijn allen voorzien van luxe boxsprings en eigen sanitair. bij aankomst zijn de bedden gedekt, en liggen de handdoeken voor u klaar. In de grote woonkamer treft u naast de manshoge open haard een grote bar met tap, espresso-machine en verdere professionele inrichting.

In het hoofdgebouw bevindt zich verder een professionele en grote keuken, een dinerzaal en de kelder met sauna, niagaradouches, een 10 persoons jacuzzi en een luxe relax- en massageruimte.

Door de luxe en bijzonder fraaie inrichting is dit dé locatie in de Ardennen voor al uw familie-bijeenkomsten, maar evenzeer voor bijeenkomsten tot op het niveau van de Raad van Bestuur.

 

Hotelservice en catering

Éénmaal aangekomen op uw logeeradres, hoeft het u aan niets te ontbreken. Als u dat wilt, zorgen wij er met onze hotelservice op ontspannen en informele wijze voor dat de koelkasten gevuld zijn, de kamers in gereedheid en de eventuele vergaderfaciliteiten klaar staan. Onze gastheer of gastvrouw blijft in overleg aanwezig om in te spelen op extra wensen.

Borg en bijkomende kosten

De prijs is all-in, met uitzondering van het verbruik van electriciteit. U betaalt een borg van €1000,00 waarmee dit wordt verrekend, alsook eventuele veroorzaakte schades.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.