Ouder-Kind Weekend Ardennen

Een avontuurlijk weekend vol outdooractiviteiten voor vaders en zonen, moeders en dochters of alles in de mix

Ouder-Kind Weekend Ardennen

197.95 per persoon

Zin om even een weekend lekker in de natuur te verblijven en genieten van al het moois wat de Ardennen te bieden heeft? Gedurende deze twee dagen gaan jullie allerlei stoere en spannende activiteiten ondernemen zoals klimmen/abseilen, boogschieten en een challengeparcours. Je slaapt zelfs één nacht in een heus bivak in het bos onder de sterren en maak je je eigen maaltijd op een kampvuur.

Mocht u echter zelf een groepje van minimaal 3 koppels kunnen samenstellen, dan nemen wij dat graag als uitgangspunt voor een extra te organiseren weekend. Wij vullen dat dan aan met andere gelijkgestemden. Enne, vaders en zonen, moeders en dochters, of éénder welke combinatie; jullie zijn allemaal welkom!

De ouder-kind weekenden in 2024 vinden plaats op:
– 24 mei t/m 26 mei (VOL)
– 07 juni t/m 09 juni (VOL)
– 28 juni t/m 30 juni (VOL)
– 19 juli t/m 21 juli (VOL)
– 26 juli t/m 28 juli (extra weekend VOL)
– 02 augustus t/m 04 augustus (aangepast programma VOL)
– 16 augustus t/m 18 augustus (VOL)
– 23 augustus t/m 25 augustus (extra weekend)

Aantal personen:

Beschrijving

Het programma is als volgt:

  • Vrijdagavond; Na aankomst en kennismaking met de andere deelnemers is er gelegenheid om een kampvuur te maken Je overnacht in 2 pers. tenten.
  • Zaterdag:  Na het ontbijt testen we je outdoorskills in een heuse Outdoor Zeskamp, waarbij je o.a. gaat boogschieten, je doet een teamopdracht en leert fikkie-stoken zonder lucifers. Na de lunch volgt ons challengeparcours en maak je een spannende tocht op hoogte door ons bos over diverse touwbruggen en klettersteigroutes tot wel 55 meter hoog!. Je overnacht in een zelfgebouwd bivak in ons eigen bos en je maakt een stoere maaltijd klaar boven een kampvuur.
  • Zondag; Nadat je gewekt bent door een concert van 1000 vogels ga je lekker ontbijten en volgt een kleine verplaatsing naar onze klimgroeve om te gaan rotsklimmen en abseilen. Als je weer met beide voetjes op de grond staat, sluiten we af met een lunch.

NB; Dit arrangement kan worden uitgebreid met extra activiteiten op vrijdag of zondagmiddag.

Inclusief : activiteiten, materialen en begeleiding, alle maaltijden van zaterdagochtend – zondagmiddag. Overnachting in tenten en bivak.

Exclusief : vervoer, dranken (behalve bij ontbijt en lunch) en reisverzekering

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Mocht je (aanvullend) nog willen mountainbiken, dan geldt een minimumleeftijd van 12 jaar voor deze activiteit.

Wij houden uiteraard rekening met dieetwensen, mits vooraf aan ons doorgegeven.

Reacties van onze gasten

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.