Groepsaccommodatie Ferme de la Buissonnière

Overnachten in de boerderij

Groepsaccommodatie Ferme de la Buissonnière

2,930.00 per persoon

In deze gezellige boerderij is alles wat nodig is voor een groot gezelschap. Uitermate geschikt voor schoolgroepen. De accommodatie beschikt over een grote keuken, eetzaal en een fijne buitenplek. Gevestigd midden in het dorpje Anthines, dat omringt wordt door bossen en natuur. Wij bieden complete arrangementen met activiteiten en catering.

Het maximaal aantal is 65 personen.
De prijs is vanaf €2930.00 voor een midweek.

Aantal personen:

Beschrijving

Groepsaccommodatie voor grote groepen

Ferme de la Buissonnière staat op een mooi terrein met prachtig uitzicht op de bossen van de Belgische Ardennen. Het uitzicht loopt over in de prachtige tuin, waar meer dan genoeg ruimte is om lekker te zitten en te spelen. Op de begane grond is een spelkamer, een sfeervolle eetzaal met lange bar en een grote keuken met genoeg materialen om een groot gezelschap van eten en drinken te kunnen voorzien.

De accommodatie beschikt over 15 verschillende slaapkamers. Het verschilt per kamer hoe de inrichting eruit ziet. De ene kamer beschikt over stapelbedden en de ander over een tweepersoonsbed. Verder zijn er nog 4 badkamers met verschillend aantal douches waar na een actieve Ardennen-dag lekker warm gedoucht kan worden.

Voor informatie kunt bellen naar 0031(0)162438000, of stuur ons een mailtje, dan krijgt u binnen 24-48 uur een vrijblijvend voorstel, geheel op maat retour.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.