Groepsaccommodatie ‘Pays des Pierres’

Authentiek overnachten tussen rotsen en bossen

Groepsaccommodatie ‘Pays des Pierres’

14.00 per persoon

In deze veelzijdige en authentieke groepsaccommodatie, midden in de natuur en met het complete Ardennen-gevoel, kiest u de overnachting die het beste bij u past. Wij bieden complete arrangementen met activiteiten en catering.

De prijs is vanaf €14.00 per persoon per nacht.

Aantal personen:

Beschrijving

Groepsaccommodatie voor grote èn kleine groepen

In de oude steengroeve in Chanxhe (Sprimont) bieden wij diverse mogelijkheden aan tot overnachten, voor zowel kleine, als grote groepen. In de juiste combinatie, kunt u hier met groepen tot zo’n 100 personen terecht!

Herberg “Pays des Pierres” 

U heeft de beschikking over twee ‘old school’ slaapzalen voor ieders 16 personen (32 totaal). Hier waant u zich in een berghut, hoog in de Alpen. Op de begane grond vindt u een grote huiskamer met open haard, een keuken en een gezellig barretje. Vanaf het terras aan de achterzijde heeft u zicht op de indrukwekkende rotswanden waar veel van onze klimactiviteiten plaatsvinden.
Prijs is €27.50 per persoon per nacht.

Trekkershutten Fox en Lynx

Onze twee trekkershutten geven ruimte aan ieders 6 personen, en beschikken over eigen sanitair en een keukentje. Prijs per nacht: €137.50.

Tipi’s voor stoere buitenslapers

Buiten in de groeve staan onze vier stoere tipi’s, ieder met ruimte voor 10 personen.
Prijs per nacht: €14.00 per persoon per nacht.

Bivak onder de sterren

Naast onze eigen waterval en omgeven door een mooi bos, bouwt u hier uw eigen onderkomen, en na een gezellige avond rond het kampvuur gaat u slapen onder de sterren om vervolgens te worden gewekt door een koor van 1000 vogels….
Prijs is €16.00 per persoon per nacht.

Activiteiten, vergaderen en teambuilding

Ongeacht voor welke overnachting u kiest, alles is te combineren in een arrangement met een keur aan spannende outdooractiviteiten, teambuildingsprogramma’s, vergaderfaciliteiten en niet te vergeten, een mooi en compleet catering-aanbod.

(Prijzen verschillen voor onderwijs).

De keuze is zo groot, dat we die hier onmogelijk op kunnen sommen, maar als u belt op 0031(0)162438000, of ons een mailtje stuurt, krijgt u binnen 24-48 uur een vrijblijvend voorstel, geheel op maat retour.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.