Schoolreis: Total Outdoor Experience

Een unieke ervaring !

Schoolreis: Total Outdoor Experience

333.00 per persoon

Ons meest uitgebreide arrangement voor het onderwijs! Compleet met activiteiten, maaltijden èn de overnachtingen. Alle Ardennen-klassiekers zitten erin en één nacht slaap je in een spannend bivak onder de sterren…

Aantal personen:

Beschrijving

Dagindeling:

Dag 1: Aankomst Ardennen 14.00 – lunch – outdoorzeskamp – diner – overnachting in een van de gekozen accommodaties.

Dag 2: Ontbijt – challengeparcours – lunch – mountainbiken met instructeur – diner – bivakovernachting.

Dag 3: Ontbijt – speleologie – lunch – GPS-oriëntatietocht – barbecue – kampvuuravond – overnachting in een van de gekozen accommodaties.

Dag 4: Ontbijt – klimmen/abseilen – lunch – vertrek naar Nederland.

Een groep die groter is dan 30 personen zal de activiteiten in kleinere groepjes doen. Dat betekent dat (m.u.v. de zeskamp) niet alle groepjes dezelfde indeling hebben van wanneer ze welke activiteiten doen.

Aantal dagen is in overleg, kan altijd langer of korter.
Elke accommodatie is verschillend en heeft dus ook een ander prijskaartje, samen gaan we op zoek naar de juiste accommodatie passend bij uw groep.

De prijs geldt als indicatie, 4- daagse vanaf €333.00 per persoon.

Exclusief: vervoer  en reisverzekering

Inclusief: Activiteiten, materialen en begeleiding, alle maaltijden van dinsdagmiddag – vrijdagmorgen en overnachting in tenten en bivak.

Alle activiteiten worden begeleid door een ervaren Nederlandstalige instructeur. alleen bij de GPS oriëntatietocht gaat de groep zelfstandig op pad; uiteraard na een uitgebreide instructie.

 

Reacties van onze gasten

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.