Micro-avontuur in de Brabantse Biesbosch

In minder dan 24 uur beleeft u een bijzonder teambuilding avontuur, dichtbij huis.

Micro-avontuur in de Brabantse Biesbosch

195.00 per persoon

Vanafprijs.
Verken dit bijzondere gebied per kano, met overnachting midden in de de natuur, incl. een workshop outdoorcooking. Het programma wordt compleet op maat voor u gemaakt, als incentive of als onderdeel van uw vergaderarrangement of aansluitend op een bedrijfstraining.

Aantal personen:

Beschrijving

24-uurs programma ’Micro-adventure’ Biesbosch.

Het fenomeen ‘Micro-Adventures’ gaat uit van de gedachte dat er binnen een half uur van ieders woon- of werkplek onvermoede en spannende avonturen zijn te beleven. een heel mooi voorbeeld hiervan is het Nationaal Park de Biesbosch.

Dag 1:

In de ochtend worden uw nog onwetende collega’s verzameld op een centraal punt op de bedrijfslocatie. Vooraf is vermeld dat ze een nachtje van huis zijn, en ze hebben een paklijst opgestuurd gekregen.

Hiervandaan  gaat men naar de haven van Raamsdonksveer, waar u eventueel in de ochtend een vergadering belegd en u,  alvorens  aan boord te gaan van een pontje voor de oversteek van de Amer naar de Biesbosch, een heerlijke lunch gebruikt in een authentiek en prachtig gerestaureerd fort.

Aangekomen in de Biesbosch stapt u over in 2 of 3-persoons kano’s, en al zelf navigerend met een GPS, komt u via een prachtige tocht op een camping die alleen over water te bereiken is. Hier wordt het kamp voor de avond en nacht opgebouwd. Wij zorgen voor groepstenten, of er ligt voor iedereen een eigen pop-up tent klaar, die men na afloop mee naar huis mag nemen.

Na een gezellig drankje, staat er een bijzondere groepsactiviteit op het programma: Adventure cooking.  Onder begeleiding van onze outdoorchef bereidt u uw eigen stoere maaltijd op houtvuur, dus lekker grillen en gebruik makend van zg. Dutch Ovens en op onze onvervalste tundragrill. Denk aan gestoofde kip, gerookte zalm, vers gebakken brood, heerlijke groentegerechten en onvervalste appeltaart na…

Deze uitgebreide maaltijd, gaat als vanzelf over in een gezellige kampvuuravond.

 

Dag 2:

Na een heerlijke nacht in de volle natuur en een ontspannen ochtend, waarin eventueel nog ruimte is voor een team-activiteit, brengt een pontje u weer naar de vaste wal, waar een Amerikaanse schoolbus, klaar staat om u terug te brengen naar uw auto’s.

Een soortgelijk programma organiseren wij op maat op diverse locaties door heel Nederland en België.

Groepsgrootte tussen 15 -35 personen.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.