Short Break Ardennen

Een intense beleving!

Short Break Ardennen

130.00 per persoon

Een korte werkweek voor het onderwijs. In deze 2 dagen zul je zien hoe leuk de Ardennen zijn. We doen de outdoor activiteiten waarmee de Ardennen bekend zijn; mountainbiken, challengeparcours en we sluiten af met een zeskamp.

Aantal personen:

Beschrijving

Een korte werkweek van maar 2 dagen in de Belgische Ardennen, waarin je toch alle highlights meepakt waar deze mooie omgeving bekend om staat.

Dit programma is ook zeer goed te combineren met een uitgebreidere schoolreis, naar bijvoorbeeld Parijs, de Franse of Duitse wijngebieden (voor Hotelscholen)  of Strasbourg (Europees Parlement)

Het programma ziet er in de basis zo uit, maar bijna alles bij ons is maatwerk, dus we passen het graag voor je aan:

dag 1: 14.00 aankomst Ardennen – outdoorzeskamp – diner-  kampvuur avond – overnachting in tipi tenten.

dag 2 : ontbijt- mountainbiken- lunch – challengeparcours – vertrek

Alternatieve activiteiten kunnen zijn:

– speleologie

– klimmen en abseilen

– kajakken of kanovaren

– Expeditie der Elementen

 

V.w.b. de overnachting kunnen we ook een avontuurlijk bivak onder de sterren inplannen, of juist een iets comfortabler verblijf in de slaapzalen van onze Herberg. Ook voor de maaltijden is er variatie genoeg en kunnen we in plaats van een gewoon diner, ook een lekkere barbecue verzorgen.

 

Bij een aangepast programma, hoort ook een aangepast prijskaartje, maar we maken graag een voorstel dat helemaal bij je past.

Reacties van onze gasten

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.