Actieve gezinsvakantie Slovenië (camping)

Extra beschrijving voor deze activiteit

Actieve gezinsvakantie Slovenië (camping)

399.00 per persoon

De Sočavallei in het noord-westen van Slovenië is verrassend dichtbij, op nog geen 1200 km. van Utrecht of Antwerpen. Met het vliegtuig ben je er zo via Venetië, Trieste en natuurlijk de eigen hoofdstad Ljubljana. Gelegen tussen de Alpen en de Middellandse zee heeft het land een aangenaam klimaat en is het de droom van elke liefhebber van een actieve vakantie,van jong tot oud, van beginner tot ver gevorderd.

Bij dit arrangement verblijft u op een prachtige camping, maar wij kunnen u desgewenst ook in een hotel onderbrengen.

De prijzen kunnen variëren per seizoen en aan de hand van het aantal deelnemers.

Aantal personen:

Beschrijving

Avontuurlijke vakantie in Slovenië

De Sočavallei in het noord-westen van Slovenië is verrassend dichtbij, op nog geen 1200 km. van Utrecht of Antwerpen. Met het vliegtuig ben je er zo via Venetië, Trieste en natuurlijk de eigen hoofdstad Ljubljana. Gelegen tussen de Alpen en de Middellandse zee heeft het land  een aangenaam klimaat en is het  de droom van elke liefhebber van een actieve vakantie,van jong tot oud, van beginner tot ver gevorderd.

In het Sočadal, met de gelijknamige, smaragdgroene rivier, vindt u prachtige campings en hotels, gezellige dorpjes en een vriendelijke bevolking die prima Engels spreekt.

Vanuit dit Outdoorsport-Eldorado rijdt u zó naar de Middellandse zee of de hippe en gezellige hoofdstad Ljubljana. Het is er prima vertoeven voor enkele weken, maar het land is tevens een logische tussenstop voor enkele dagen als u onderweg bent naar bijvoorbeeld Kroatië of Italië.

Door een bijzondere samenstelling van mineralen in het water, kleurt de rivier prachtig blauw-groen, hetgeen oogverblindend afsteekt tegen de ruige berghellingen erom heen en de staalblauwe, zomerse luchten.

In dit magische landschap treft u gelijkgestemden voor een onvergelijkbare en avontuurlijke week. U verblijft op een luxe gezinscamping, in uw eigen tent of caravan, een huurtent van ons of één van de prachtige Canadese blokhuizen.

Elke dag vinden er spannende activiteiten plaats, waarvan we een deel in dit basisarrangement hebben opgenomen. U kunt naar believen extra avonturen bijboeken.

Naast unieke outdooractiviteiten biedt de Sočavalley nog tal van andere opties voor een afwisselende vakantie. Zo zijn er leuke stadjes en dorpen te bezoeken, zijn zowel de hoofdstad Ljubljana als de Middelandse Zee dichtbij en heeft het gebied een meer dan indrukwekkende geschiedenis met tal van overblijfselen van o.a. de 1e Wereldoorlog.De bevolking is zeer gastvrij en spreekt over het algemeen goed Engels.

Programma:

Zondag :

Aankomst op de camping. Verkennen van de omgeving.

Maandag :

Raften op de Sočariver. Het eerste stukje is makkelijk en dient om de basics te leren. Daarna wordt het al gauw wat spannender…..
Dinsdag :

Vandaag maakt u kennis met canyoning; een relatief nieuwe sport.
Woensdag :

Vrije dag. U kunt een spannende activiteit naar keuze bijboeken, lekker ontspannen,op de camping of een andere bezienswaardigheid bezoeken.
Donderdag :

Mountainbiken. Onder leiding van onze ervaren gidsen maakt u een inspannende tocht over onverharde bergwegen.
Vrijdag :

U gaat kajakken op de Sočariver . Uiteraard onder deskundige begeleiding.

Zaterdag :

Vertrek van de camping. U kunt zelf nog een activiteit bijboeken.

 

Dit programma is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar.

Inclusief: 6 overnachtingen op de camping met eigen kampeermiddel, met één stroomaansluiting, 4 activiteiten en toeristenbelasting. De volgorde van de activiteiten kan wijzigen a.g.v. het weer en de verdere planning.

Exclusief vervoer, maaltijden, dranken, verzekeringen.

Desgewenst kunnen wij ook voor een kant- en klare tent op de camping zorgen, of kunt u verblijven in luxe glamping-cabins of een appartement in een luxe, Canadese blokhut.

Reacties van onze gasten

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.