Sportieve maatwerk events voor bedrijven

Sportieve en recreatieve maatwerk events en incentives waar ù dat wilt.

Sportieve maatwerk events voor bedrijven

Sportieve incentives en groepsreizen

Wij verzorgen sportieve maatwerk events en incentives waar ù dat wilt. Zo weten wij in ieder geval de weg in vele, adembenemende gebieden in Frankrijk, Slovenië en Duitsland, maar bijvoorbeeld ook in Marokko.

In de winter nemen wij u ook graag mee naar Noorwegen of Zweden, waar we prachtige teambuilding- en trainingsprogramma’s aanbieden. Onze gastvrije outdoorspecialisten maken het graag en goed voor u waar.

Incentives en groepsreizen waar beweging in zit

Één ding hebben al onze reizen en bestemmingen gemeen: er zit altijd een vorm van beweging in. U hoeft echter geen atleet  te zijn om mee te doen. Samen met u en met oog voor de doelgroep stellen we een pakket samen dat net zo inspannend is als u wenst, en dat geldt ook voor de mate van luxe. Hierbij is de afwisseling tussen een betoverende overnachting in een berghut, waar u op eigen kracht heen bent gekomen, en daarna een verdiende afsluiter in een prachtig wellness resort juist heel bijzonder.

Portfolio

Kijkt u hier welke bedrijven u tot volle tevredenheid (o.a.) voorgingen.

Reacties van onze gasten

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.