Bedrijfstraining of incentive in winters Slovenië

Slovenië is als winterbestemming geheel ten onrechte nog maar weinig bekend. Omdat de mooiste sneeuwgebieden erg dichtbij de nationale luchthaven van Ljubljana liggen, bent u er zo, en is het er zeer geschikt voor een korte incentive of bedrijfstraining.

Slovenië kent meerdere gebieden die geschikt zijn voor wintersport of winterse trainingsprogramma’s. Het bekendste is wel het Triglavmassief, vernoemd naar de hoogste berg van het land, en grenzend aan de beroemde Sočavallei. Dit terrein vraagt echter wel om serieuze alpiene vaardigheden, en is daarmee minder geschikt voor ons soort reizen.

Net ten noorden van de hoofdstad Ljubljana, waar je ook aankomt op de nationale luchthaven, ligt het prachtige gebergte van Kamnik-Savinja, hetgeen veel toegankelijker is, maar daarmee niet minder spraakmakend.

Of u nu op zoek bent naar een goede vergader- of congreslocatie met de mogelijkheid om een paar keer een goede, frisse neus te halen, of dat u een persoonlijk leiderschapstraject wilt opzetten in de vrije natuur, het kan allemaal.

Enig resultaat

  • Unieke 4-daagse sneeuwschoentocht in het onontdekte Slovenië

    per persoon

    Stel uzelf de ideale winteridylle voor; sneeuwschoenwandelen in Slovenië; 4 dagen weg van de bewoonde wereld met knisperende sneeuw onder uw voeten en een 360˚- uitzicht op de Karawanken en de noordelijke alpen van Kamnik-Savinja. We overnachten in 3 afgelegen berghutten, waar we gezamenlijk de maaltijden bereiden en in de avond bij het houtvuur de dag nog eens laten passeren, en ons voorbereiden op wat nog komen gaat.

    Bekijk deze activiteit