Ardennen outdoor combinaties en teambuilding

Spannende combinaties van outdooractiviteiten en teambuildingsprogramma’s in de Ardennen, voor een halve òf een hele dag…..

Toont alle 6 resultaten

 • Ardennen Outdoordag

  90.00 per persoon

  Met dit complete arrangement weet u gelijk waar u aan toe bent. Een lekker dagje met gevarieerde outdooractiviteiten èn catering in de Belgische Ardennen, slechts 20 minuutjes onder Luik!

  Na een korte introductie gaat u onder leiding van onze goed opgeleide en gastvrije instructeurs ons challengeparcours doen, abseilen, lekker mountainbiken, boogschieten en vlotvaren.
  In overleg zijn andere activiteiten ook mogelijk.

  Onder aan deze pagina kunt u deze activiteit vanaf 8 personen direct online boeken en betalen.
  Wilt u een uitgebreider arrangement ? Voeg dan toe aan ‘mijn activiteiten’.

  Onder aan deze pagina kunt u dit arrangement vanaf 8 personen direct online boeken en betalen.
  Wilt u een overnachting of 2e dag bijboeken? Voeg dan toe aan ‘mijn activiteiten’.

  Bekijk deze activiteit
 • Challenge + 1 keuze activiteit

  34.50 per persoon

  Onze outdoorcarrousel is een mix van 2 activiteiten.
  Elke activiteit duurt anderhalf uur.
  U gaat in ieder geval het challenge parcours doen. Daarnaast kunt u 1 activiteit kiezen uit onderstaande 7: ATB-tocht, handboog schieten, kruisboogschieten, buksschieten, oriëntatietocht, abseilen, en vlotbouwen en -varen op onze vijver.

  Bekijk deze activiteit
 • Expeditie der Elementen (halve dag)

  35.00 per persoon

  Dit programma ademt de geest van het populaire Expeditie Robinson. In kleine groepen neemt u het op tegen de elementen water, aarde, lucht en vuur. Alleen door individuele kwaliteiten te combineren met uitmuntend teamwork kunt u per opdracht aanwijzingen winnen om het laatste element, het vuur, als eerste te overwinnen.

  Bekijk deze activiteit
 • Mini Eco Challenge

  65.00 per persoon

  Dit dagvullend programma is alleen geschikt voor sportievelingen die van competitie en uitdaging houden! Op deze dag doe je een adventure race: als team moet je zo snel mogelijk, mbv GPS een heel traject afleggen. Je verplaatst je op verschillende manieren , bijvoorbeeld lopend, mountainbikend, varend, en klettersteigend. Onderweg krijg je diverse opdrachten om te volbrengen, zoals boom zagen, brug bouwen en intellectuele uitdagingen.

  Bekijk deze activiteit
 • Outdoor Zeskamp

  27.95 per persoon

  Tijdens onze Outdoor Zeskamp krijgt u in kleine teams diverse schiet-, bouw-, behendigheids- en denkopdrachten uit te voeren waarbij ieders individuele capaciteiten beurtelings van pas komen. Inzicht en teamgeest zijn hierbij net zo belangrijk als sportiviteit en doorzettingsvermogen.

  Bekijk deze activiteit
 • Outdoor Teambuilding op maat

  45.00 per persoon

  Onder leiding van onze ervaren outdoortrainers en in een natuurlijke en spannende omgeving, zetten wij uw team aan het denken over zichzelf en het eigen functioneren.

  Bekijk deze activiteit