Ardennen outdoor combinaties en teambuilding

Spannende combinaties van outdooractiviteiten en teambuildingsprogramma’s in de Ardennen, voor een halve òf een hele dag…..

Toont alle 7 resultaten

 • Ardennen Outdoordag

  99.90 per persoon

  Met dit complete arrangement weet u gelijk waar u aan toe bent. Een lekker dagje met gevarieerde outdooractiviteiten èn catering in de Belgische Ardennen, slechts 20 minuutjes onder Luik!

  Na een korte introductie gaat u onder leiding van onze goed opgeleide en gastvrije instructeurs ons challengeparcours doen, abseilen, lekker mountainbiken, boogschieten en vlotvaren.
  In overleg zijn andere activiteiten ook mogelijk.

  Bekijk deze activiteit
 • Challenge + 2 keuze activiteiten

  34.95 per persoon

  Onze outdoorcarrousel is een mix van 3 activiteiten.
  Elke activiteit duurt één uur.
  U gaat in ieder geval het challenge parcours doen. Daarnaast kunt u 2 activiteiten kiezen uit onderstaande 7: ATB-tocht, handboog schieten, kruisboogschieten, buksschieten, oriëntatietocht, abseilen, en vlotbouwen en -varen op onze vijver.

  Bekijk deze activiteit
 • Expeditie der Elementen (halve dag)

  36.95 per persoon

  Dit programma ademt de geest van het populaire Expeditie Robinson. In kleine groepen neemt u het op tegen de elementen water, aarde, lucht en vuur. Alleen door individuele kwaliteiten te combineren met uitmuntend teamwork kunt u per opdracht aanwijzingen winnen om het laatste element, het vuur, als eerste te overwinnen.

  Bekijk deze activiteit
 • Mini Eco Challenge

  36.95 per persoon

  Dit dagdeel vullende programma is alleen geschikt voor sportievelingen die van competitie en uitdaging houden! Op deze halve dag doe je een adventure race: als team moet je zo snel mogelijk, mbv GPS een heel traject afleggen. Je verplaatst je op verschillende manieren , bijvoorbeeld lopend, mountainbikend, varend en klettersteigend. Onderweg krijg je diverse opdrachten om te volbrengen, zoals boom zagen, brug bouwen en intellectuele uitdagingen.

  Bekijk deze activiteit
 • Outdoor Zeskamp

  29.95 per persoon

  Tijdens onze Outdoor Zeskamp krijgt u in kleine teams diverse schiet-, bouw-, behendigheids- en denkopdrachten uit te voeren waarbij ieders individuele capaciteiten beurtelings van pas komen. Inzicht en teamgeest zijn hierbij net zo belangrijk als sportiviteit en doorzettingsvermogen.

  Bekijk deze activiteit
 • Bruggenbouwers, outdoor teambuildingsprogramma

  45.00 per persoon

  Het einddoel van dit teambuildingsprogramma is het bouwen van een symbolische, maar heuse brug. Gedurende dit proces worden competenties als communiceren, samenwerken en improviseren getest en getraind, en leren de teamleden elkaars onvermoede capaciteiten kennen en waarderen.

  De sfeer doet enigszins denken aan het populaire Expeditie Robinson, maar de ondertoon is zeer serieus.

  Bekijk deze activiteit
 • Outdoor Teambuilding op maat

  45.00 per persoon

  Onder leiding van onze ervaren outdoortrainers en in een natuurlijke en spannende omgeving, zetten wij uw team aan het denken over zichzelf en het eigen functioneren.

  Bekijk deze activiteit