Geen onderdeel van een categorie

Toont alle 3 resultaten

 • Alpe Adria Trail met E-Bike

  1,550.00 per persoon

  Veel wandelaars van over de hele wereld doen een van de meest populaire wandelingen in Slovenië. We doen het op een e-mountainbike. We rijden over asfaltwegen, gemakkelijke grindwegen en enkele gemakkelijke singletrails van Kranjska Gora door de Soca-vallei naar het historische Cividale del Friuli en eindigen onze reis in Goriska Brda. Een van de beste wijngebieden van Slovenië. De reis wordt ondersteund door een busje.

  De prijzen kunnen variëren per seizoen en aan de hand van het aantal deelnemers.

  Bekijk deze activiteit
 • Expeditie der Elementen

  59.00 per persoon

  Dit dagvullend programma ademt de geest van het populaire Expeditie Robinson. In kleine groepen neemt u het op tegen de elementen water, aarde, lucht en vuur. Alleen door individuele kwaliteiten te combineren met uitmuntend teamwork kunt u per opdracht aanwijzingen winnen om het laatste element, het vuur, als eerste te overwinnen.

  De Expeditie der Elementen is ook als halve dag variant beschikbaar.

  Bekijk deze activiteit
 • Micro-avontuur in de Brabantse Biesbosch

  195.00 per persoon

  Vanafprijs.
  Verken dit bijzondere gebied per kano, met overnachting midden in de de natuur, incl. een workshop outdoorcooking. Het programma wordt compleet op maat voor u gemaakt, als incentive of als onderdeel van uw vergaderarrangement of aansluitend op een bedrijfstraining.

  Bekijk deze activiteit