Meerdaagse schoolreizen Ardennen

Toont alle 3 resultaten

 • Schoolreis: Short Break Ardennen

  149.50 per persoon

  Een korte schoolreis van maar 2 dagen in de Belgische Ardennen, waarin je toch alle highlights meepakt waar deze mooie omgeving bekend om staat.

  Dit programma is ook zeer goed te combineren met een uitgebreidere schoolreis, naar bijvoorbeeld Parijs, de Franse of Duitse wijngebieden (voor Hotelscholen) of Strasbourg (Europees Parlement).

  Bekijk deze activiteit
 • Schoolreis: Teambuilding & Science

  170.75 per persoon

  Een schoolreis voor het voortgezet onderwijs waarin de natuurwetenschappen en teambuilding centraal staan. Je ontdekt de wereld zowel boven als onder de grot. We verdiepen ons in de spelonken van de Ardennen, gaan de geologische ontdekkingstocht doen waarbij je versteld staat wat je allemaal te zien krijgt. We zullen het Ourthedal bekijken vanaf het water, doordat we ons met de kano laten afzakken op de rivier. De teambuilding zal voornamelijk bestaan door opdrachten waarbij samenwerken essentieel is. Onderdeel daarvan is de bivakovernachtingen waarbij men met de benodigde materialen een onderkomen moet bouwen.

  Bekijk deze activiteit
 • Schoolreis: Total Outdoor Experience

  333.00 per persoon

  Ons meest uitgebreide arrangement voor het onderwijs! Compleet met activiteiten, maaltijden èn de overnachtingen. Alle Ardennen-klassiekers zitten erin en één nacht slaap je in een spannend bivak onder de sterren…

  Bekijk deze activiteit