Mountainbike huren Ardennen

Maak geheel zelfstandig een mooie mountainbike tocht in de Ardennen

Mountainbike huren Ardennen

27.50 per persoon

U huurt een moderne Conway mountainbike met op het stuur een GPS toestel met daarin een aantal mooie, voorgeprogrammeerde routes. Samen met onze instructeur zoekt u een geschikt parcours uit, en na een grondige instructie gaat u zelfstandig op pad.

Voor de sportievelingen hebben we ook een dagprogramma.

Aantal personen:

Beschrijving

Mountainbiken in de Ardennen voor elk niveau

Wij bieden diverse mooie mountainbike tochten door de heuvels van de Ardennen met voldoende uitdaging voor zowel beginnende als meer geoefende mountainbikers. Wij kennen de mooiste routes, waarbij we het asfalt zoveel mogelijk vermijden, waarbij schoon blijven veelal geen optie is. U bent wel een hele ervaring rijker!

Uw veiligheid staat voorop

Mountainbiken in heuvelachtig terrein is niet zonder risico. Wij sturen u dus ook pas op pad na een gedegen instructie van één van onze ervaren instructeurs en met degelijke fietsen. Het dragen van een helm is verplicht en bij de huur inbegrepen.

Verder krijgt u van ons een bidon mee voor drinkwater en een rugzakje met reparatiemateriaal en een EHBO-setje.

Deze activiteit is geschikt voor  kinderen vanaf 12 jaar.

Voor de sportievelingen hebben we ook een dagprogramma.

U krijgt een reparatieset en helm mee voor onderweg en een geplastificeerde routekaart. Per 10 personen gaat er een gps-toestel mee.
U betaalt € 25 borg p.p. voor het gebruik van de ATB+GPS.

Onderweg bent u geheel en al op u zelf aangewezen. Extra service/assistentie onderweg wordt verrekend met de borg en kan alleen geleverd worden indien er personeel en transport voor handen is.

Gaat u liever met een gids/instructeur op pad, die de mooiste en spannendste paden kent ? Dat kan natuurlijk ook.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.