Pizza bakken op houtvuur

An all you can eat, do it yourself, adventure cooking pizza challenge.....

Pizza bakken op houtvuur

19.95 per persoon

Maak je eigen pizzas op houtvuur in authentieke Dutch Ovens! Weet u een betere manier om na een dagje heerlijk buitensporten de honger te stillen ?

Aantal personen:

Beschrijving

Houtoven pizza’s zoals u ze nergens anders vindt.

Na een dag vol activiteiten moet er goed gegeten worden, en het liefst rond een knapperend houtvuur. Met onze all you can eat, do it yourself, adventure cooking pizza challenge combineren we dit in een heus feestmaal, pizza bakken op houtvuur.

Voor ieder wat wils

Wij zorgen voor een uitgebreid assortiment toppings waarmee u uw eigen, favoriete pizza’s kunt samenstellen. Denk hierbij aan klassiekers als salami, ham, tonijn, en olijven, maar ook aan lekker veel verse groenten zoals courgettes, paprika’s, champignons, tomaatjes en uien, die u desgewenst boven het vuur eerst lekker gaat grillen. Afmaken met kaas en wat kruiden en dan kan het geheel de Dutch Oven in.

Heeft u na de eerste nog trek ? Maak gewoon een tweede !

Dutch Ovens

Dutch Ovens zijn klassieke kookpotten die door Nederlandse kolonisten ooit meegenomen werden op hun lange reizen door de onontgonnen gebieden van de Verenigde Staten. Je kan er  in koken, frituren en stoven, maar door op de deksel met opstaande rand ook gloeiende kooltjes te leggen, verander je het in een oventje waarin je prima brood kunt bakken, vispakketjes kunt bakken en jawel…., de heerlijkste pizza’s kunt maken.

Locatie van uw voorkeur

Dit programma vindt plaats in onze eigen steengroeves waar u ook de (meeste) activiteiten doet. Op aanvraag, en tegen een meerprijs kunnen wij hiermee echter ook naar u toe komen, in uw vakantiewoning of bij u op de camping.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.