Outdoor management training ‘Get Out Together’

Samenwerken aan communicatie, vertrouwen, leiderschap en kameraandschap.

Outdoor management training ‘Get Out Together’

per persoon

Tijdens ons exclusieve trainingsprogramma Get Out Together strijden teams niet tégen elkaar, maar mèt elkaar. De inzet is een zo comfortabel mogelijk verblijf in ons bos te creȅren, gedurende 24 of 36 uur.

Aansluitend op dit onderdeel kan een aanvullend verblijf in een luxueus landgoed gekoppeld worden, waarin u in alle comfort nog een indoortraining of aantal vergaderingen kunt inplannen.

Prijs op aanvraag.

Beschrijving

Adventuretraining als metafoor

Dit management trainings programma is één grote metafoor voor de processen en interacties die uw dagelijkse bedrijfsvoering bepalen.

Kerncompetenties zoals communiceren, improviseren, delegeren en plannen worden als vanzelfsprekend verondersteld, maar wat nu als het comfort van de dagelijkse kantooromgeving wordt verruild voor de ruige natuur van de Belgische Ardennen.

Consequenties van succes of falen

Wat nu als de consequenties van succes of falen letterlijk en figuurlijk aan den lijve worden gevoeld ? En welke dynamiek gaat er spelen tussen de deelnemers als het succes of falen van anderen aan het eigen lijf wordt gevoeld ?

Business units in het bos

U wordt in 4 specialistenteams ingedeeld, met elk een specifieke taak. In de wetenschap dat u de nacht moet doorbrengen onder primitieve (maar veilige) omstandigheden, gaat éénieder aan het werk om de door ons geboden basisbehoeften aan te vullen met de aangename zaken van het leven.

 

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.