Winteractiviteiten Ardennen

Elk jaargetijde heeft zijn eigen en bijzondere aantrekkingskracht in de de Belgische Ardennen. Echter in de winter, is het voor vlakkelanders wel heel speciaal als er een mooi pak sneeuw bijkomt, en er een welhaast serene rust neerdaalt over de bossen en velden.

Voor kleine gezelschappen en grotere groepen is er dan ook van alles te beleven. Gewoon wandelen of mountainbiken wordt al gelijk iets heel bijzonders, maar als je helemaal in de wintersportsfeer wilt komen, ga dan eens met ons langlaufen of sneeuwschoenwandelen, en sluit af met een heerlijke glühwein bij een knapperend houtvuur.

Mocht u al een andere activiteit bij ons geboekt hebben, en gaat het  onverwacht sneeuwen ? Wij boeken dit desgewenst  GRATIS om naar een winters programma ! Hooguit de huur van speciale materialen komt daar nog bij.

Toont alle 2 resultaten

 • Langlaufen in de Ardennen

  34.95 per persoon

  U kunt kennismaken met de typisch Scandinavische wintersport. Samen met onze instructeurs, die u snel op weg helpen, maakt u een schitterende tocht. U komt op plekken waar u zonder ski’s nooit kunt komen. Het leuke van deze activiteit is dat het voor iedereen toegankelijk is. Exclusief materiaalhuur en loipepas.

  Beschikbaar vanaf 8 personen tot maximaal 20 personen.

  Bekijk deze activiteit
 • Sneeuwschoenwandelen in de Ardennen

  31.00 per persoon

  Met sneeuwschoenen, of racqettes onder de schoenen maken we een stoere tocht dwars door de natuur. Na een korte introductie kom je al wandelend op plaatsen die je op de ski niet kan bereiken en ervaar je de winter als nooit tevoren. Exclusief materiaalhuur. Vanaf 12 personen, kleinere gezelschappen in overleg.

  Bekijk deze activiteit