Mini Eco Challenge

Een sportieve adventure race in de Ardennen

Mini Eco Challenge

36.95 per persoon

Dit dagdeel vullende programma is alleen geschikt voor sportievelingen die van competitie en uitdaging houden! Op deze halve dag doe je een adventure race: als team moet je zo snel mogelijk, mbv GPS een heel traject afleggen. Je verplaatst je op verschillende manieren , bijvoorbeeld lopend, mountainbikend, varend en klettersteigend. Onderweg krijg je diverse opdrachten om te volbrengen, zoals boom zagen, brug bouwen en intellectuele uitdagingen.

Aantal personen:

Beschrijving

Niet voor watjes

Onze Mini Eco Challenge omvat een aantal populaire outdoor activiteiten die in de glooiende heuvels van de Ardennen helemaal tot hun recht komen. Bijzonder geschikt als sportief bedrijfsuitje, teambuilding of als familie uitje.

Voordat u op pad mag, moet u met uw team eerst boogschieten om zo een vereist aantal punten te halen. Daarna vertrekken de teams voor een stevige hike en een heel uitdagende ronde mountainbiken waarbij u met de gps uw eigen route zoekt. Ondertussen beginnen anderen aan de intelectuele opdrachten, het vlotvaren of gaan de durfals de hoogte in in ons challengeparcours.

Catering

Voor onderweg kunnen wij zorgen voor een hartversterkend Outdoor Lunch pakket, en voor na afloop voor een stevige barbecue. Die heeft u dan wel verdiend, en zeker hard nodig om weer op krachten te komen (niet in de prijs inbegrepen).

 

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.