Sponsorship Justdiggit

Cooling down the planet together

Sponsorship Justdiggit

VenturiX Outdoor is trotse sponsor van Justdiggit; ‘Cooling down the planet together’.

De uitdaging: klimaatverandering

De aarde warmt steeds sneller op, met als gevolg dat grote delen van Afrika verdrogen, en onbewoonbaar worden. Dit leidt tot honger, ziekte, geweld en vluchtelingenstromen met onnoemelijk veel menselijk leed.

Justdiggit gaat dit tegen door de natuur op grote schaal terug te brengen, samen met de lokale bevolking, door het gebruik van simpele vergroeningstechnieken als regenwateropvang (door zg. bunds te graven), het terugbrengen van bomen en het ontwikkelen van graszaadbanken. Neem eens een kijkje op www.justdiggit.org om te zien hoe het werkt, en dàt het werkt.

Justdiggit en VenturiX Outdoor

Voor onze activiteiten en uw avontuurlijke ervaring zijn wij afhankelijk van onze mooie en groene Ardense bossen. Gelukkig hebben wij die in overvloed, maar dat geldt niet voor een groot gedeelte van de wereldbevolking.
Daarom steunt VenturiX Outdoor het werk van Justdiggit met hun missie om de komende 10 jaar grote delen van Afrika te vergroenen. De opwarming van de aarde wordt hierdoor geremd, en dit heeft een positieve impact op natuur, klimaat en mens.

Wij nemen namens u een kleine bijdrage van €1,- p.p. aan Justdiggit op in al onze offertes. Wilt u hier geen gebruik van maken, of het bedrag aanpassen, dan kan dat natuurlijk. Gaat u akkoord met de donatie, dan verdubbelen wij het bedrag. Samen werken we zo aan een koelere planeet.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.