Barbecue de Luxe

Een mooie en uitgebreide barbecuemaaltijd

Barbecue de Luxe

32.50 per persoon

Een luxe barbecue-maaltijd, bestaande uit malse biefstuk, verse Noorse zalmfilet, hamburgers, Oriëntaalse saté en sappige spareribs. Dit alles wordt bereid op een sfeervolle houtskoolbarbecue en is inclusief diverse sauzen, kruidenboter, knapperig stokbrood en een uitgebreid saladebuffet.

Indien in uw vakantiehuis; tm 35 km. € 65,- bezorgkosten.

Aantal personen:

Beschrijving

Alles wordt voor u klaar gezet

Wij zorgen er voor dat de barbecues worden aangestoken en bouwen een mooi buffet voor u op. Als de houtskool op de goede temperatuur is, laten we het grillen aan u over.

Liever inclusief kok ?

Als u liever heeft dat wij de maaltijd verder voor u bereiden, dan kan dat natuurlijk ook. Uiteraard doen we dan gelijk de afwas. Vraag hiervoor naar de voorwaarden. Als u dit aangeeft bij uw aanvraag, nemen wij dit mee in onze offerte.

Dieetwensen?

Het spreekt voor zich dat wij rekening houden met uw eventuele dieetwensen. dit kunt u bij uw boeking, of anders uiterlijk één week voor de uitvoerdatum bij ons opgeven.

VenturiX Outdoor = Kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.